2777
2789
عنوان

اینستاوخیانت شوهر

180 بازدید | 19 پست

سلام،هرکسی تجربع ایی ازخیانت داره لطفاب من بگع چیکارکنم

من دوتابچه دارم و20سالمع

ت این هفت سال همه جوره ساختم بااینک خانوادم پشتم هستن اماحاضرنیستم برم اونجاواین زندگی ک باجون ودل ساختموول کنم

بااینک دیگ شوهرم برام مردع اما نمیتونم

قبلاچندباری متوجه شدم ت تلگرام گروه های دوست یابی هست وچت میکنه وپول میده ب زنابراتماس تصویری وحضوری واین چیزا.‌..باهاش برخوردکردم امامثل همیشه زیرش میزنه،فیلمای پ . و . ر . ن روهم ک ازحفظه دیگ منه بدبخت چی بگم

حالاهم دوروزپیش ت اکسپلوراینستاش دیدم پرازعکس وفیلم زنای خراب وادرس واین چیزاواقعادیگ نمیدونم بادوتابچه ویه مردنفهم چبکارکنم دارم دیونه میشم،همون موقع بش گفتم گف من اصن ندیدم نمیدونم چ جوری اومدن بالا،بخدافک میکنه من خرم چقدبدبخت وبیچارم من اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت روخداراهکارمنطقی بدید

من حالم ازخودم داره بهم میخوره

من خب قدم159،وزنم 51نه چاقم ن زیادی لاغراخع

نمیدونم اوناچین ک دمبالشونع ومن بیچارم

تازه بااینکاراش نمازهم میخونع 😞

خب حالا که بخاطربچه ها موندی ونمیخوای زندگیتو ول کنی پس خودتو عذاب نده و ولش کن اونقدر ببینه چشماش د ...

نمیتونم بخدا،موندم چ غلطی کنم 

حالم بهم میخوره وقتی خونس

وعین کلفت بایدبشورم وبسابم تااون ب کاراش برسع

دقیقا چون بیکاره می‌ره سمت این چیزا 

منم  خب گاهی پیش میادبیکارباشم یعنی بایدبرم دمبال این چیزاذاتش خرابع دیگ دارم ازپامیفتم ت این زندگی

تاخودمو جمع میکنم یه کارجدیدمیکنع ک زدع شم

ببین هنوز بیست سالته راه زیادی در پیش داری 

همسرت که درست نمیشه 

یا باید جدا بشییا اینکه تا آخر همینجوری تحمل کنی و خودتو بزنی به کوچه علی چپ دیگه پیگیری نکن گوشیش نگاه نکن برای خودت زندگی کن 

یه مهارتی یاد بگیر 

یه سرگرمی جذاب و ..