2777
2789
عنوان

کسی میدونه تعبیرخواب کفش چیه؟?????

186 بازدید | 19 پست

مجردم هنوز ازدواج نکردم خواب دیدم ساختمانی بودم که وقتی خاستیم بریم بیرون کفشامو میدا نمیکردم همهههه رفتن و من آخرین نفر موندم و آخر سر کفشامو داخل کیسه یک زن دیدم و با عصبانیت گفتم کفشای منو تو برداشتی؟

میگن کفش ازدواج ولی  مدتها میگذره  نشونه ندیدم

توروخدا تعبیرخواب بلدین بهم بگین

منم دیشب خاب دیدم یه سگ سوخته زشت با جشمای قرمز ک شبیه ادم بود کنارم بود اخر فرار کردم جندتا سگ دیگ هم بودن کلا خیلی خواب سگ میبینم چندبارم دیدم حمله کردن میدونین تعبیرش چیه؟ 🥲🤐

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم یعنی اینکه یکی هست که دشمنته و چشم نداره ببیندت ازش دوری کن

ولی من نمیدونم کیه ادم زیاد دورم نیس ک🥲

خیلی ام خاب دزدیده شدن میبینم بیرون میرم همش ترس دارم میدونین تعبیرش چیه؟ 

اخه چ دلیلی داره خاب ببینم منو میدزدن:(

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اینکه تو خواب دزدیده بشی یعنی اینکه یکی دلتو میبره یا با کسی دوست میشی

یکیو نسیم جون دوست داشتم جدا شدیم عقد کرده دوستام میگن شاید اینکه ی زن تو خوابت کفشتو دیدی برداشته بود و پس گرفتی همون باشه😔