2777
2789
عنوان

مامانم به سرطان مادرشوهرمم حسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 67 پست
من نه تنها توجهم کم نشده بلکه ۱۰۰ برابرشده.یادم نمیره دوران نامزدی و عقدم چقدر نفرینم کرد.چقدر داد ز ...

باید ازدواج میکرد تنهایی این بلارو سرادما میاره زندگی سختی داشته درکش کن ولی کارخودتو بکن اذیت نگن خودتو 

[QUOTE=314072494]من ۲۴ساعته درحال احترام و محبت به مادرم هستم.اما اون فقط توقع بیجا و انتظارات بی مورد داره از زمین و ...[/QU

عزیزدلم من یکی کاملا تو رو درک میکنم 

شرایطم شبیه تو هست 

خیلی سخته 

کاش خواهر برادر داشتیم اینهمه مسولیت نصف میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل نگیر مادرت واقعا تنهاست این رفتاراشو به دل نگیر از نظر روحی نیاز داره بهش توجه بشه غیر از شما هم کسی رو نداره چه اشکال داره با قربون صدقه باهاش حرف بزنی وبگی من اولین اولویتم تو زندگی تویی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
[QUOTE=314072494]من ۲۴ساعته درحال احترام و محبت به مادرم هستم.اما اون فقط توقع بیجا و انتظارات بی مو ...

مرسی که درکم میکنین.چند روز پیش مریض شده بود.براش غذا درست کردم بردم.سرراه به همسرم گفتم براش موزم بخریم.اونم گفت باشه.بردیم براش.

فردلش زنگ زده میگه نمیخواد شوهرتو پیش من خوب کنی من خوب ذاتشو میشناسم که خسیس و گداست

من ۸ ماهه ازدواج کردم.برادرم ۱۶سالش بود و پدرم ۴۰

خدا بیامرزه و به مادرت و شما صبر بده 

سعی کن خودت سه تا بچه بیاری تنهایی خودت و مادرت رو پر  کنی 

حالا دعوام نکنید این پیشنهاد رو بهش دادم اگه شرایط داری سه یا دو تا بچه بیار 

برای خودت گفتم 

به دل نگیر مادرت واقعا تنهاست این رفتاراشو به دل نگیر از نظر روحی نیاز داره بهش توجه بشه غیر از شما ...

من همین دیشب بهش پیام دادم گفتم مادر عزیزم خیلی دوستت دارم خدا همیشه مراقبت باشه

اما مادرم به هیچ صراطی مستقیم نیست.

خسته شدم از اخلاقای متغیرش

خدا بیامرزه و به مادرت و شما صبر بده  سعی کن خودت سه تا بچه بیاری تنهایی خودت و مادرت رو پر &n ...

ممنون مرسی.

الان درحال ادامه تحصیلم شرایط بچه اوردنو ندارم هنوز

مادرتون طرحواره ی جلب توجه دارن و وقتی می‌بینن کسی مورد توجه هست نسبت به اون حسادت میکنن و از اون شخ ...

بله درست میگین.

مادرم دائم تا منو تنها گیرمیاره بدی شوهرم و خانوادشو میگه.میخواد دلمو سیاه کنه.

منمخسته شدم دیگه از کاراش ازحرفاش از رفتاراش

ممنون مرسی. الان درحال ادامه تحصیلم شرایط بچه اوردنو ندارم هنوز

مادرت اگه خواستگار داره بزار ازدواج کنه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ببین یه کم جلوش تو هم از شوهرت مثل خودش بد بگو  شاید راضی شد

من اگه جلوش بد بگم دیگه طلاقمو میگیره.

مامانم گاهی فکر میکنم دوس داره من بدبخت بشم برگردم کنار خودش تا دوباره حرصم بده

باید ازدواج میکرد تنهایی این بلارو سرادما میاره زندگی سختی داشته درکش کن ولی کارخودتو بکن اذیت نگن خ ...

اره تنهایی اخلاقشو انقدر بد و ایراد گیر کرده.

اما منم خیلی جوونم.زندگی از الان زهرمارم شده خستم ازش بخدادیگه خستم