2777
2789

راجب تاپیک قبلی،بهش گفتم از پس جهاز بر نمیام اونم گفت من قبول نمیکنم

اینم بگم من خاستگارایی دارم ک شرایطمو پذیرفتن

ی جواب دندون شکن بگین بهش بگمو رابطرو تموم کنم یچیزی ک بفهمه من مونده ی اون نیستمو اون فقد ی انتخابه

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

بگو خب مشخصه باهم توافق نداریم

خدافس

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو قرار با فرد دیگه ای ازدواج بکنم جواب دندان شکن نمیخواد اصلا 

نه اخه میگه من شرایطاتو قبول نمیکنم در صورتیک خودم ی شرایطای عجیب غریبی داره ک من پذیرفتم توقع داشتم اینم قبول کنه

بش بگو‌ اعه پ خدارو شکر ک قبول نمی کنی چون می‌خوام ب خواستگارام جواب مثبت بدم اون منو با همه شرایطم دوست داره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عه نامزد منم همینوگفت

البته گفت چون جهازنمیاری مهریه کم بزاریم

منم گفتم من خودم مهریه نمخوام فقط حق طلاق

دیگه توافق کردیم

ببین اگه موردخوبیه یکم مهربون باشین شاید حل شد

وام ازدواجتم بده جهاز

واسه بعضی خونواده هابخصوص تهرانی و اصفهانی جهازواقعامهمه

خب بگو زندگی جوری نیس که واسه دوتا جهاز خریدن داخلش ب مشکل بربخوری و کنار بکشی و قطعا آدمی مثل تورو نمیشه واسه زندگی انتخاب کرد چون اصلا ب درد نمیخوره 

آدمی که واسه خرید خونه زندگی خودش که فردا میخواد با همین وسایلا زندگی کنه مشکل داره بعدا میخاد چجور زندگی کنه؟!

عه نامزد منم همینوگفت البته گفت چون جهازنمیاری مهریه کم بزاریم منم گفتم من خودم مهریه نمخوام فقط ح ...

اخه این از من توقع داره همه جوره باهاش بسازم خب منم ندارم چیکار کنم یجوری بهم گفت قبول نمیکنم ک اتیش گرفتم انگار من مونده ی اونم

خب بگو زندگی جوری نیس که واسه دوتا جهاز خریدن داخلش ب مشکل بربخوری و کنار بکشی و قطعا آدمی مثل تورو ...

واقعا عالی گفتی الان بهش میگم

اخه این از من توقع داره همه جوره باهاش بسازم خب منم ندارم چیکار کنم یجوری بهم گفت قبول نمیکنم ک اتیش ...

نه ببین بگو منم سرعروسی وخرید ومهریه واینها کوتاه میام

بگو کوتاه اومدن ها دوطرفس 

اینهارو بامهربونی وارامش بگو

البته اگه ارزششو داره

نه ببین بگو منم سرعروسی وخرید ومهریه واینها کوتاه میام بگو کوتاه اومدن ها دوطرفس  اینهارو بام ...

میگه بابات ب فکره دخترش نیس،اخه مگه ارزش ی دختر ب جهاز دادنشه؟خیلی از حرفش ناراحت شدم خودشم شرایطای خوبی نداره ک من گفتم همه جوره باهات میسازم ولی واقعا توقع همچین جرفیو نداشتم