2777
2789

این مشکل دارم چندوقتی بود قلبم درد میکردم و چون مشکل مدل قلب داشتم از قبل و آریتمی بودم رفتم دکتر گفت باید اکو بشی ، قبلاهم اکو شده بودم که درصدش ۵۰ درصد بود 

این قسمت با بالای ۵۵ و ۶۰ درصد طبیعی هست و پایین‌تر عئر طبیعی و نارسایی میشه 

دکتر اکو قبلی رو دید گفت ۵۰ درصد هست و باید دوباره اکو تخصصی بشی شاید اونجا اشتباه خورده و متاسفانه با اکو تخصصی کمتر و ۴۵ درصد شده بود و دکترهای اکو همش با هم حرف زدن و گفتند چرا دارو نمیخوری!!

و بعد بردم دکتر خودم برام mriقلب نوشت و گفت متاسفانه چون فشارتم پایینه دارو هم نمیتونیم بدیم 

خلاصه من موندم و یه دنیا دلهره و اضطراب تا بخواد mri بشم 

تروخدا اول دعا کنید چیز مهمی نباشه اصلا 

بعد هم نارسایی قلبی خیلی اسمشم ترسناکه میترسم ، مشکل قلبی با دارو ممکنه درست بشه؟

اره بابا با دارو کنترل و درمان میشه نگران نباش من هم آسم شدی دارم هم بیماری قلبی دارم هم افسردگی حاد دارم داروی اعصاب میخورم هجده سالمم‌ بیشتر نیست توکل به خدا بکن از چی می‌ترسی تهش مرگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه قلبت چی کردی ای اف قلبت رفت بالا تر یا ن

سلام عزیز 

من ام ار آی قلب دادم که ۵۰ درصد بود و دکتر گفت ام ار ای از اکو دقیقتر هست 

و گفت ۵۰ درصد قابل قبول هست ولی باید دارو بخوری بهم بیزوپرانولول داد و گفت باید همیشه بخوری 

گفتم یعنی ef بهتر میشه گفت این دارو ربطی به  efنداره شما میوکاردیت هستی یعنی النهاب قلب داری و این دارو فقط ضربان قلب رو بهتر میکنه و نمیذاره به قلبت فشار بیاد 

یعنی در واقع دارو نه برای بهتر شدن efهست و نه ب ای التهاب 

فقط برای اینکه اوضاع بدتر نشه هست 

توکل بخدا دعا میکنم هیچکس مریض نباشه و شرایط روحی و جسمی همه عالی باشه 

شماef تون چقدره؟

انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم من ۵۵ هستش 

خب خداروشکر 

کاش برای منم ۵۵ میشد 

من ۵۰ با mriقلب و ۴۵ با اکو قلب هستم تازه میوکاردیت هم هستم و التهاب قلبی دارم 

ولی توکل به خودش خودش به پسر کوچیکم رحم میکنه انشاالله و الهی سایه همه پدر مادرها همینطور من حقیر مستدام آمین 

خب خداروشکر  کاش برای منم ۵۵ میشد  من ۵۰ با mriقلب و ۴۵ با اکو قلب هستم تازه میوکاردیت ه ...

سلام 

حال شما و قلب تان چطور هست؟

برادرم دچار میوکاردیت قلب شدند سنی ندارن

برای شما درمان شده؟

لطف میکنید اطلاعاتی پیرامون این بیماری دارید بفرمایید

سلام حال شما و قلب تان چطور هست؟برادرم دچار میوکاردیت قلب شدند سنی ندارنبرای شما درمان شده؟لطف میکنی ...

سلام دوست عزیز من حقیقت تحت نظر دکتر رفتم ایشون گفتند دیگه نمیخواد ام ار ای قلب کنی ۶ماه دیگه یعنی میشه دو ماه آینده بیا که توی مطب برات اکو کنم 

گفت میوکاردیت بر اثر ویروس بوجود میاد و تا ۶ماه بعد رفع میشه

سلام دوست عزیز من حقیقت تحت نظر دکتر رفتم ایشون گفتند دیگه نمیخواد ام ار ای قلب کنی ۶ماه دیگه یعنی م ...

سلام دوست گرامی 

سپاسگزارم که پاسخ دادید

انشالله که همیشه سلامت باشید

درسته، برادرمنم میوکاردیت از ویروس دچار شدند

EF قلب شون کم شده 

ما دو سه تا پزشک رفتیم حتی مرکز قلب رفتیم ولی راضی کننده نبود 

لطف میکنید پزشک قلب تون معرفی کنید

درخواست دوستی هم دادم اگر خواستید خصوصی بگید

سلام دوست گرامی سپاسگزارم که پاسخ دادیدانشالله که همیشه سلامت باشیددرسته، برادرمنم میوکاردیت از ویرو ...

سلام مجدد efقلبشون چنده؟

من دعوت شما را قبول کردم و کلی هم نوشتم ولی عنوان شد که فقط کسانی که دوستی شما را پذیرفتند 

ممکنه یه پیام بدید تا دکترم معرفی کنم 

سلام عزیزم من امروز رفتم اکو ef ۴۵ ۵۰ باید برم اکو تخصصی ۲۸ سالمه ب منم پرانول و نوتریپتیلین داد با ...

عزمزم نگفتند ام ار ای قلب ؟

منم اول فرستادند اکوی تخصصی که اونجا گفتند ۴۵ درصد هست بعد دوباره فرستادند ام ار ای قلب که گفتند ۵۰ درصد هس 

بعد دکترم گفت دوباره برو ام ار ای و من گفتم بذار نظر یه دکتر دیگه رو بپرسم  دکترم عوض کردم که ایشون گفت دوماه قرص بخور بعد بیا اکو توی مطب خودم انجام میدم و نیاز به ام ار ای نیست

من قرص بیزوپرانول یا همون قرص کنکور و قرص آرترستان میخورم تا دوماه دیگه برم اکو چون تازه رفتم 

البته ۶ ماه پیش رفته بودم که اینسری رفتم گفت فعلا زود هست اکو 

سلام عزیزم من امروز رفتم اکو ef ۴۵ ۵۰ باید برم اکو تخصصی ۲۸ سالمه ب منم پرانول و نوتریپتیلین داد با ...

راستی قرص تقویتی چی می‌خورید عزیز؟

امگا۳؟من که هربار میترسم میگم دکترefپایینه 

میگه نگران نباش باید ۶۰باشه نهایت تو ده پونزده تا پایینتری که نگران کننده نیست😑