2777
2789
عنوان

واکسن 18ماهگی

62 بازدید | 10 پست

انقد از عوارض واکسن شنیدم و. دیدم که نخاستم 18ماهگیو بزنم 

ولی بهداشت خیلی خیلی حرف زد باهام ک بد نیس بچه های ما همه زدن ما زدیم و فلان و اینا 

نظر شما چیه 

واااا

علم فقط به بشریت خدمت کرده 

اگه خطایی همب وده در قبال این همه خدمات هیچی نیست

اگه اوکسن نبود ایا فلج اطفال کنترل میشد؟؟/

به حرف های کبری خانم و صغری خانم توجه نکن 

برو بچه واکسن بزن 

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد

بزن این همه بچه میزنن

اگه نیاز نبود که نمیزاشتن بودجه اضافه ندارن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا تو این دوره زمونه فردا بچت مشکلی براش پیش بیاد 

بزرگ بشه روت میشه تو چشم بچت نگاه کنی

ما همه واکسن زدیم و شکر خدا سالمیم 

چه عوارضی؟؟

اگه همین واکسن نبود کرونا میخواستید با روغن بنفشه و عنبر نسا کنترل کنید

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد

برو بزن واکسنو ول کن این حرفا رو ، حرف باید به یه جایی وصل باشه یا به یه رفرنس و مقاله علمی یا یه منبع معتبر دیگه روی تعداد آدم بسیار زیادی آزمایش شده باشه پژوهش شده باشه 

نمیشه چند نفر سلیقه ای و عشقی یه نظری رو بدن که در خوشبینانه ترین حالتش بر حسب تجربه بوده و یه سری آدم هم گوش بدن که 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
برو بزن واکسنو ول کن این حرفا رو ، حرف باید به یه جایی وصل باشه یا به یه رفرنس و مقاله علمی یا یه من ...

دکتر پیتر مک کالو متخصص قلب رفته ب مجلس امریکا اعلام کرده ک ضرر دارن 

نمیدونم والا چیکار کنم ک به نفع بچم باشه

دکتر پیتر مک کالو متخصص قلب رفته ب مجلس امریکا اعلام کرده ک ضرر دارن  نمیدونم والا چیکار کنم ک ...

دکتر پیتر مک کولا رو تو کجا دیدی همچین حرفی زده؟

بعصی ها اون ک دوست دارن از جانب فلان دکتر نقل قول میکنن

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
فیلماشو دیدم عزیزم خودشه

خب واکسن ۱۸ ماهگی گفته یا کووید رو؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
دکتر پیتر مک کالو متخصص قلب رفته ب مجلس امریکا اعلام کرده ک ضرر دارن  نمیدونم والا چیکار کنم ک ...

گیریم اصلا همچین کسی همچین حرفی زده باشه تا زمانی که نتونه حرفش رو ثابت کنه و تبدیلش کنه به فکت  علمی جهانی اسم حرفاش میشه فرضیه میشه سلیقه میشه بررسی یک جانبه 

یه تصمیم جوانب مختلفی داره هر کس می‌تونه از زاویه دید خودش به خوبی دفاع کنه ولی زمانی حرفش اعتبار داره که یه کمیته تشکیل بشه و با کسایی که نظر مخالف دارن نظرش رو مطرح کنه و جواب های علمی مخالفش هم مطرح بشه کمیته تصمیم گیری نهایی رو مطرح کنه 

اینکه یه نفر با هر سطح از تخصصی اومده یه حرفی زده اصلا به این معنی نیست که اون حرف الزاما درسته چون هزاران نفر هم هستن که خلافش گفتن و در نقطه مقابلش حرف های قابل دفاع دارن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است