2777
2789

بنظرتون برم ثبت نام کنم و برا کنکور اردیبهش هم بخونم؟

فرهنگیان میخاستم ک بخاطر یه اشتباه قبول نشدم

بنظرتون میشه با یه بچه ۴ ماهه هم دانشگاه برم خودخوان بردارم هم برا کنکور بخونم

کسی میدونه شرایط انتقالی دانشگاه به شهر دیگ چیه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط پارساله منو داری  اگه یه درصدم به رشتت علاقه نداری نرو تمام تمرکزتو بزار رو کنکور قبولی ...

علاقه که دارم ولی با بچه موندم میشه یا ن

بنظرتون میشه ترم اول با یه نامه از محل کار شوهرم انتقالی بدم شهر دیگ و خودخوان بخونم؟

به جای انتقالی به عنوان مهمان بشین تو دانشگاه دولتی شهر خودت اینو یک مشاور گفت بهم 

جدی میشه

شرایطشو نگفت چیکار کنیم؟

اگه سنت سال بعد هم به فرهنگیان میخوره، تمرکزت رو بذار برا کنکور

اره میخوره امسال دوازدهمم رو تموم کردم

ینی بنظرتون نرم؟

اره میخوره امسال دوازدهمم رو تموم کردم ینی بنظرتون نرم؟

ببین منطقتون چقدر به معلم نیاز داره تا حدودی میشه پیش بینی کرد مثلا سال بعد پذیرش چطوریه، اگه ممکنه باز هم اعلام نیاز کنن به نظرم تمرکزت بذار رو کنکور، حالا یه سوال چطوری با بچه چهارماهه می تونی درس بخونی؟ من پسرم تو ۸ ماهه به سختی میذاره کارای خونه انجام بدم اونم وقتی چند دقیقه ای خوابه، اگه امسال دوازدهم باشید سن شما هم سن شاگردای منه   

ببین منطقتون چقدر به معلم نیاز داره تا حدودی میشه پیش بینی کرد مثلا سال بعد پذیرش چطوریه، اگه ممکنه ...

امسال دوازدهمم رو تموم کردم،من سیستانم ظرفیتش زیاده

عه شما دبیرین😍

دیگ تلاشمو میکنم ک بخونم