الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ازدواج اولم بااینکه من وهمسرم باهم دوست بودیم وموقع خواستگاری بابام گفت مارسم جهیزیه نداریم وقبول کردن ولی با کوچکترین بحث پای جهیزیه نداشتمو میکشید وسط ومیزد توسرم
تو این گرونی ادم میمونه چیکارکنه از طرفی معلوم نیس طرف مقابل به جهاز ندادن رضایت بده یا نه
خو اونا وقتی میان خواستگاری وضعیت مالی شما رو میدونن بخدا منم برا جهازم موندم جاریام همشون کارمندان من بیکار از ی طرفم دلم ب حال بابا و مانیم میسوزه گناه دارن
ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
خواهر منم چندسال پیش بدون جهزیه رفت... البته برا مشکل مالی نبود داماد گف نمیخواد خودم دارم.... در عوضشم نه عروسی گرفت ن طلا خرید هیچی همینجوری ابجیم رفت سر خونه زندگیش.... ولی برا اون اجیم سنگ تموم گذاشتیم
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍