2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک ۱۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 48 پست
عالیه اصلا نگران نباش

مرسی عزیزدلم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
خداروشکر منم گوشی موبایلمو همیشه جایی میذارم که نبینه و بهونه نکنه و تلویزیون روشن نمیکنم اصلا مگر س ...

مانشاا..  به شما که این همه رعایت میکنید.متاسفانه من مثل شما نیستم کم رعایت میکنم. تلوزیونمون خراب شده، موبایل و فقط،کم،کردیم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانشاا..  به شما که این همه رعایت میکنید.متاسفانه من مثل شما نیستم کم رعایت میکنم. تلوزیونمون خ ...

مرسی عزیزم

ای وای انشالله که زود درستش کنین تو این گرونی سخته واقعا

ولی کار خیلی خوبی میکنین که موبایلم کم میکنین جدا از بحث تکلم

من واسه بینایی و عادت شدنش میترسم چون الان میبینم که واقعا موبایل از دست بچه ها نمیوفته

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
شما چه جوری باردار شدی گلم.چه جوری تنبلی تخمدانت رفع شد منم تنبلی دارم

سلام عزیزم ببخشید میدونم دیر دارم جواب میدم متاسفانه یه مدتی درگیر بودم و نی نی سایت نیومدم

عزیزم من تنبلی تخمدانم در حدی نبود که دکتر بهم حتی دارو بده دکتر زهرا سادات آستانه اگه تهران باشید و بشناسید پزشکم بوداول و گفتن که مرزی هستی و ممکنه تنبلی تخمدان بشه 

تاپیک بارداریمو زدم

من تمام آزمایشا و عکس رنگی و خلاصه تست ها رو انجام و دادم و فقط پرولاکتینم بالا بود که دارو مصرف مییکردم

به همسرم گفتم من یکساله دکتر میرم و مشکلی ندارم تو برو آزمایش بردم تست اسپرم داد و مشکوک به واریکوسل شد سونو داد که توی سونو اوکی بود

توی کمرش کیست مویی داشت همسرم تیر ماه عمل کرد و من با اینکه ۳ ماه بود دیگه دنبال کارای بچه نمیرفتم مرداد ماه ۵ روز پریودم عقب افتاد تست ردم منفی شد منم کلی دارو خوردم پریود بشم و رفتم مسافرت و خبری نشد ۱۴ روز گذشت دیدم خبری نیست تست زدم و مثبت بود

یعنی تمام‌مشکل من کیست مویی همسرم بود چون ده سال این عفونت توی بدنش بود و نزدیک به قسمت تناسلی مرد هست دمتی بدنش رو بالا میبرد و اسپرماش میمردن 

بنظرم تنبلی تخمدان مشکل خاصی نیستش و خیلی راحت میتونی باردار بشی عزیزم

با نظر دکتر داروهای محرک مثل کلومیفن یا لتروزول مصرف کنی حتما و خیلی زود باردار میشی

عزیزم تروخدا جواب بده کارواجب دارم باهات

ببخشید عزیزم من واقعا شرمنده شمام 

خدا شاهده دخترم مریض بوده و خودمم درگیر درس خوندن مدتی نیومدم نی نی سایت

جان دلم اگه امری باشه در خدمتم

سلام دخترتونو بردین دکتر برای پاهاش دختر منم ۱۸ماهشه پاشو کج میزاره موقع راه رفتن.یعنی به داخل کج میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

ببخشید عزیزم من واقعا شرمنده شمام  خدا شاهده دخترم مریض بوده و خودمم درگیر درس خوندن مدتی نیوم ...

میگم عزیزم یه تاپیک داشتین اکانت حذف شده اینستا قابل پیگیری هست؟ توسط ف … اخرش چیشد من خیلی نگرانم چون واقعنم یه قصد خیر داشتم اینجوری شد 

یک صلوات برام میفرستید❤️

میگم عزیزم یه تاپیک داشتین اکانت حذف شده اینستا قابل پیگیری هست؟ توسط ف … اخرش چیشد من خیلی نگرانم چ ...

ممنون عزیزم سلامت باشید

نه عزیزم‌چیزی قابل پیگیری نیست چون کامل حذف شده اکانت وایمیل هم کامل دلیت شده هیچ کاری نمیشه کرد

مگر اینکه طرفی که پیگیر و قراره شاکی باشه خیلی وصل باشه و رابطه و ضابطه خیلی قوی باشه که اونم امکانش خیلی کمه بشه به اکانتی کاما از بین رفته دسترسی پیدا کنن مگر هکر خیلی قوی چون اینستا اپلیکشن ایرانی نیست برای همین نمیشه عزیرم نگران نباش

ولی میگم باید کامل کامل از پایه اکانت اینستا حذف شده باشه و کنارشم اگه برای نصب از ایمیل استفاده شده اونم کاملا دلیت بشه

سلام دخترتونو بردین دکتر برای پاهاش دختر منم ۱۸ماهشه پاشو کج میزاره موقع راه رفتن.یعنی به داخل کج می ...

بله عزیزم بردم متخصص ارتوپد ولی واقعا نیازی نبود من اینجا رفتم خوندم تاپیک بعضیا رو و واقعا نگران شدم و اینقد استرسی شدم که لرزش دست گرفتم سر این قضیه ولی بردم ارتوپد گفت خانم محترم بچت پاهاشو w میذاره موقع نشستن گفتم بله گفت فقط بخاطر همینه و اصلا نگران نباش خودش کم کم درست میشه و اصلا نذار w بشینه و من خودمم میدونستم بخاطر w نشستنشه و نمیذاشتم بشینه و خودمم متوجه بودم بهتر داره میشه

و اینکه اگه دختر شمام  w میشینه که اکثر بچه ها اینجوری هستن نگران نباش نذار بشینه به مرور زمان تا ۴ سالگی اوکی میشن

دختر دایی منم دخترمو دید گفت  بهار دخترت مثل پسر من پاشو میذاره پسر منم اینجوری بود حتی بدتر که راه میرفت پاهاش بهم میخورد اونم برده بود دکتر گفته بود اوکی میشه خودش و الان دوم دبستان میره پسرش و کاملا عادی و صاف راه میره عزیزم

بله عزیزم بردم متخصص ارتوپد ولی واقعا نیازی نبود من اینجا رفتم خوندم تاپیک بعضیا رو و واقعا نگران شد ...

مرسی عزیزم بله همینجور میشینه ولی بهش تذکر میدم سریع درست میکنه مرسی گلم نگران بودم میخاستم ببرم متخصص

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

ممنون عزیزم سلامت باشید نه عزیزم‌چیزی قابل پیگیری نیست چون کامل حذف شده اکانت وایمیل هم کامل دلیت ش ...

خداخیرت بده عزیزم برای دخترتون خیلی دعا میکنم دلمو اروم کردین 

من اکانتمو کامل پاک کردم اما پیجم بایه شماره ای بود که کسی ندارش کلنم خاموشه 

فکرنکنم دیگه بتونه پیگیری کنه 

یک صلوات برام میفرستید❤️