2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله برا شما راحت بشه عزیزم ببین آخراش فقط خوب استراحت کن بچه بیاد قشنگ پایین نه ورزش کن نه پیاد ...

اصلا ربطی نداره هاا

بدنهای شما متفاوت بوده 

اتفاقا باید پیاده روی داشته باشه

من فوبیای سزارین دارم 

پس حتما طبیعی زایمان کنین مامای همراهم که میگین میخواین بگیرین ایشالله مشکلی پیش نمیاد،اگر مشکلتونم وزن زیاده بچست دیگه ماه آخر مکمل نخورین که زیاد بچتون وزن نگیره زایمانتون راحت تر باشه

اصلا ربطی نداره هاا بدنهای شما متفاوت بوده  اتفاقا باید پیاده روی داشته باشه

من ۳۲ هفته ام میترسم زایمان زود رس کنم ،دیگه میمونم تا ۳۶ هفته بعد پیاده روی رو شروع میکنم

پس حتما طبیعی زایمان کنین مامای همراهم که میگین میخواین بگیرین ایشالله مشکلی پیش نمیاد،اگر مشکلتونم ...

مکمل از اولش نخوردم همش باعث اضافه وزن میشه ،ولی ژنتیکی بچه هامون درشتن

چرا؟

امپول بی حسی ک میزنن تو کمر دیگه خوب نمیشه ی کم کار ک کنی دردش میاد  دقیقا همون نقطه ک امپولو زدن . بخیه هامم ی سرما میزنه میسوزن نمیتونم زیاد بشینم باید دراز بکشم آروم بشه کمرم . سوند و کشیدن بخیه اینکه تا ۱ روز بعد نمیتونستم بچرو خودم شیر بدمم ی طرف من سر طبیعیم دوساعت بعدش پاشدم خودم راه رفتم