2777
2789
حتما طبیعی بیار زایمان دوم خیلی راحتتره با آمادگی بری حتما زایمان خوبی داری، ورزش و پیاده روی و رژ ...

بدنا متفاوته واصلا نمیشه گف دومی راحت تره اشنای ما چهارمی رواورد طبیعی گف از اولی بدتربود دردام،، دوستمم دومی رو اورد گف میزان و زمان دردام از اولی بیشتر بوده

بستگی ب بدن و جثه بچه هم داره و حتی استانه درد

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
بعد ۱۱سال به حالت اول برگشتم ولی از سزارین میترسم که کمر درد بگیرم و شکم بزنم ،وبعد زایمان تقریبا کم ...

منم بعد ده سال دوباره باردار شدم منم میترسم راستش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم با نوزده سال سن سزارین کردم خیلی راضی بودم  

البته یک سال نیم پیش

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
چون خودتون گفتین با طبیعی مشکلی ندارین منم گفتم طبیعی بهتره اگر به خاطر این مشکلات فوبیا دارین سمت ط ...

طبیعی برام قابل هضم تره ،نمیتونم تصور کنم شکمم رو پاره کنن ،سر بچه ی اول که نه گشادی داشتم و نه افتادگی ،شکمم نزدم ،حالا سر این ببینم خدا چی میخواد

هرکی هرجور که براش خوب بوده همونو توصیه میکنه

من سزارین اختیاری کردم. و انقدر خواب و راحت بود ۱۰ باربرگردم عقب انتخابش میکنم باز

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
من زایمان سومم بود مرگو با چشام دیدم یعنی

ببین آمادگی خیلی مهمه

من سر زایمان اولم انقدر زجر کشیدم ک تا مدتها واسه خودم گریه میکردم و پشت دستمو داغ گذاشتم ک دیگه طبیعی نیارم

تا حدی ک اول رفتم دکتری ک سز اختیاری میکنه پیدا کردم بعد اقدام واسه بارداری کردم

اما درطول بارداری نظرم عوض شد و تصمیم گرفتم مثل قبل پرخوری نکنم و ورزشم ترک نشه(۲۵کیلو درعرض۴ماه اضافه کرده بودم نمیتونستم راه برم)

رژیم گرفتم جوری ک از پشت کسی میدید متوجه بارداریم نمیشد انقدر شق و رق بودم

هر روز علاوه بر ورزش، پیاده روی میکردم

هفته آخر از پله چند طبقه رو میرفتم بالا پایین بجای استفاده از آسانسور

خلاصه بعد از شروع دردهای شدید، نیم ساعته بهترین زایمانو داشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

وقتی ی بار تجربه طبیعی رو داری و میدونی سختی هاشو و تونستی تحمل کنی بنظرم طبیعی بیار 

من اولی رو سز بودم همش میگم کاش طبیعی می آوردم خیلی اذیت شدم بعد عمل الانم وحشت دارم باز برم اتاق عمل 😢 همش روحیه منیدم به خودم که ی شبه

تورا خدا نگو منم سومی هست بعد ده سال باردار شدم میترسم 

عههه سلااممم دده جونی😁