2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ ساله متاهلم و هیچ وقت اینکارو نکردم حتی الان ک تو مسافرتم و منزل پدرم با همسرم حرفمون شده و دو روزه هیچ خبری از هم نداریم

بازم بلیطمو گرفتم ک آخر هفته برگردم خونَم

ناراحته خودش از خونه بره من آرامش خودمو فدای بیشعوری یکی دیکه نمیکنم

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
۱۳ ساله متاهلم و هیچ وقت اینکارو نکردم حتی الان ک تو مسافرتم و منزل پدرم با همسرم حرفمون شده و دو رو ...

منم دقیقا بیشتر از اینکه ناراحت خودش باشم از این ناراحتم که تو خونه زندگی خودم نیستم

منم ۷ سال سوختمو ساختم ولی خونه زندگیمو ول نکردم اینبار دگ چاره ای نذاشت برام

عزیزم تاپیکاتو خوندم،فکر کنم شما حق داری،علاقه که یه طرفه باشه آخرش بن بسته خصوصا از طرف مرد.

اینکه بچه نداری تصمیم گیریو برات راحت تر میکنه

عزیزم تاپیکاتو خوندم،فکر کنم شما حق داری،علاقه که یه طرفه باشه آخرش بن بسته خصوصا از طرف مرد. اینکه ...

بعضی وقتا اتفاقا پیش خودم میگم کاش حداقل یه بچه داشتم انقدر تنها نبودم...

منم دقیقا بیشتر از اینکه ناراحت خودش باشم از این ناراحتم که تو خونه زندگی خودم نیستم

من نظرم اینه گاهی آدم لازمه ی حرکتی بزنه نمیگم ترک منزل چون شدیدا مخالفم 

با اینکار انگار سفره زندگی پهنه و هرکسی از راه برسه بخودش این حَقُ میده دوتا نظری هم بده 

نمیدونم داستان شما چیه و طرز فکر خانواده و اطرافیان چگونست

اما اگر فکر میکنی این رها کردنه ب بهبود زندگیت کمک میکنه ک نیازی ب آزار روح و روان خودتون نیست اما اگر شرایط خیلی حادتر از اون چیزیه ک خودت میدونی عمر و جونی و زندگیتو حروم ی آدم نالایق نکن

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
من نظرم اینه گاهی آدم لازمه ی حرکتی بزنه نمیگم ترک منزل چون شدیدا مخالفم  با اینکار انگار سفره ...

من هفت ساله هر اتفاقی افتاده هر کاری کرده صبوری کردمو هیچ کاری نکردمو موندم حتی دو روز مسافرت تنهایی نرفتم با اینکه اون مسافرتای مجردیش به راه بود 

خواستم بهش بفهمونم منم میتونم برم جایی برای رفتن دارم هر کاری کنه هم نمیمونم برای اولین خواستم نبودنمو نشونش بدم ولی ظاهرا داره بهش خوش میگذره