2777
2789
عنوان

واژینیسموس

813 بازدید | 19 پست

سلام . دوستان من واژینیسموس هستم و الان باردارم (اینم بگم که بارداری حتی با واژینیسموس اتفاق میفته یه روش هایی هست که اوکی میشه). الان آخر بارداریمه. معاینه که میشم درد زیادی میکشم. اون هفته دکترم معاینه کرد و گفت لگن تنگ داری خیلی هم درد کشیدم. دوباره امروز می‌خاست معاینه کنه التماسش کردم که نکن اذیت میشم گفت باید معاینه کنم ببینم دهانه رحمت چقدر پیشرفت کرده. خیلییییی درد داشتم .صدای جیغم توی کل مطب پیچیده بود . بهش گفتم منو سز کن.  گفت باید هفته دیگه بیای برای معاینه بازم تا اون موقع بهت بگم میشه سز بشی یا نه.   واااای چیکار کنم این معاینه ها چرا تمومی ندارن 🥺🥺🥺🥺 الان ۳۸ هفته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه سوال تو پس چطوری بار دار شدی ؟

عزیزم برای باردار شدن آدم وقت می‌ذاره حسابی. ببخشید راحت توضیح میدم ولی مثلا شوهر به اندازه کافی آماده می‌کنه خانم را. به آرامی کار را انجام میده تا بالاخره دخول صورت بگیره و یه درد خفیف که میشه تحملش کرد. اما برای معاینه دکتر یهو بی مقدمه دستشو فرو می‌کنه داخل. خب معلومه دردش خیلی شدید تره و تحملش سخت تر 

عزیزم برای باردار شدن آدم وقت می‌ذاره حسابی. ببخشید راحت توضیح میدم ولی مثلا شوهر به اندازه کافی آما ...

اهان اره خب راست می گی

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
پس چطوری بارداری شدی عزیزم

عزیزم برای باردار شدن آدم وقت می‌ذاره حسابی. ببخشید راحت توضیح میدم ولی مثلا شوهر به اندازه کافی آماده می‌کنه خانم را. به آرامی کار را انجام میده تا بالاخره دخول صورت بگیره و یه درد خفیف که میشه تحملش کرد. اما برای معاینه دکتر یهو بی مقدمه دستشو فرو می‌کنه داخل. خب معلومه دردش خیلی شدید تره و تحملش سخت