samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 عنوان قرص لاغري اديوس ٢٠٢٣ 60 بازدید | 3 پست بچه ها كسي جديدا اين قرص رو خورده بياد نتيجه رو بگه؟ 1402/07/23 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7845 من میخواستم بخرمتحقیق کردم دیدم خوب نیسخودم دنبال قرص لاغری هستم ولی خیلی میترسمرژیمم نمیتونم بگیرم دوروز میگیرم ول مبکنم اینقد ک اشتهام زیاده مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 من میخواستم بخرم تحقیق کردم دیدم خوب نیس خودم دنبال قرص لاغری هستم ولی خیلی میترسم رژیمم نمیتونم ... منم ميخواستم عمل كنم پشيمونم كردن اضافه وزنم زياد نيست قرص هم پشيمونم فعلا ورزش شروع كردم تا ببينم اشتهام با ورزش كنترل ميشه يا نه
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7845 منم ميخواستم عمل كنم پشيمونم كردن اضافه وزنم زياد نيست قرص هم پشيمونم فعلا ورزش شروع ك ... من سی کیلو اضافه وزن دارم مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)