2777
2789

سلام دوستاي قشنگم

حالتون چطوره؟

امشب براتون دستور يه غذاي فوق العاده لذيذ و خوشگل آوردم كه ميتونه پايه ثابت مهموني هاتون باشه و همه رو عاشق خودش كنه🥰

براي شروع يه مقدار سيب زميني رو اب پز ميكنيم، پوست ميگيريم، تو همون ظرف سرو، له ميكنيم، بهش يكم كره و شير و نمك و فلفل و اويشن ميزنيم و پوره رو تو ظرف صاف ميكنيم

پياز داغ درست ميكنيم، هر چي بيشتر بهتر. هر مقدار كه خواستيد گوشت چرخكرده اضافه ميكنيد( زياد هم نبود اصلا مهم نيست، صد گرم هم كافيه)

يه قاشق پر رب و ادويه ميزنيد و اماده كه شد، روي پوره ميريزيم و صافش ميكنيم

فلفل دلمه اي و قارچ هم ميتونيد به مايه گوشت اضافه كنيد، نبود مهم نيست

بادنجون هاي حلقه اي و سرخ شده رو روي مايه گوشت ميچينيم، لابه لاشون گوجه حلقه شده هم ميچينيم( من قبلا بدون گوجه هم درست كردم خوب ميشه اونم)

من چون همزمان عكس هم ميگرفتم يادم رفت قارچ ها روبه گوشت اضافه كنم، بعدا روي لايه اخر ريختم😁

توي شير داغ كن يه قاشق غذاخوري سر پر ارد رو با يه قاشق كره تفت دادم، يه پيمونه شير ريختم و روي حرارت ملايم هم زدم تا يكم غليظ شه و نمك و فلفل هم زدم و اين سس بشامل رو هم ريختم روي لايه اخر

در اخر پنير پيتزا ريختم و روي پنير هم فلفل دلمه اي و گوجه  خرد شده ريختم

ظرف رو گذاشتم تو فر ، ده دقيقه با حرارت ٢٠٠ گريل شد

از فر كه درمياريم چند دقيقه بهش زمان ميديم كه يكم از حرارت بيفته و خوشگل برش بخوره

اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد❤️

اخه من چجوری دور خودت و غذات و سلیقه ات و هنر عکاسی ات نگردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چه هوس انگیز 

نوش جان 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من چجوری دور خودت و غذات و سلیقه ات و هنر عکاسی ات نگردم

ببين من لايكتو كه ديدم هم يه لبخند پت و پهن نشست رو صورتم

ديگه تصور كن اولين كامنت رو كه خوندم چه ذوقي كردم🤩

خدا نكنه دوست نازنين خودم❤️❤️❤️❤️

خاطرت خيلي عزيزه

فقط قیافه اش قشنگ بود 🥲

ترکیب توش رو دوست نداشتم😁

نوش جان😍

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

به به 😋

این غذا رو هی اسمشو تو big fat wedding میشنیدم و دلم میخواست

گوجه ها هم باید سرخ شده باشن؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️