2777
2789

امور تربیتی ؟ یا علوم تربیتی ؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا امور تربیتی من امسال قبول شدم تو شهرمون فقط تا رتبه ۶۰۰ گرفتن رتبه برترا میرن!

شما خودتم قبول شدی 

از این که فقط به به حقوق پرورشی میشه اکتفا کرد 

و کلاسی خارج از کلاس نمیشه برگزار کرد راضی؟؟؟

شما خودتم قبول شدی  از این که فقط به به حقوق پرورشی میشه اکتفا کرد  و کلاسی خارج از کلاس ...

آره قبول شدم خداروشکر

خب من کلا از تدریس و این چیزا زیاد خوشم نمیاد و کارای مشاوره ای رو دوس دارم

میخوام توی رشته روانشناسی ادامه تحصیل بدم ان شاالله😅

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
رتبه اینارو که بخیال  مهم از نظر کاری اعتبار هستش؟! چون من والا معاون پرورشی نخودی بودن تو مد ...

بستگی به خود آدم داره

والا تو مدرسه ما که معاون پرورشیمون، بچه ها عاشقش بودن!

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
آره قبول شدم خداروشکر خب من کلا از تدریس و این چیزا زیاد خوشم نمیاد و کارای مشاوره ای رو دوس دارم ...

بهت تبریک میگم عزیزم بهترینارو می‌خوام ❤️ 

والا من امور تربیتی کد ۵ خورده اختلاف کمه احتمال قبولی دارم 

حالا موندم آموزش ابتدایی یا امور تربیتی 

ولی از منفعل بودن و فقط ی گوش نیستن خوشم نمیاد 

چون خداوکیلییییی هرچی معانی پرورشی داشتم ولو بود