2777
2789
عنوان

برای دختر مجرد زشته؟ :)

467 بازدید | 55 پست

من موهام نزدیک زانوم هست

تقریبا مشکی هستن

ولی ته موهام یکمی قهوه ای هس

از مامانم اجازه گرفتم که بزاره موهام رنگ هایلایت قهوای ای بزنم

ولی میترسم فامیل بگن چرا دختر مجرد موهاش رنگ کرده!🤦🏻‍♀️

دهن بین نیستم

از یه طرفم میترسم به موهام آسیب برسونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر موهات نکن

ب فامیل که صدرصد ربطی نداره

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

بهترین کارو میکنی بعد اینکه هایلایت انجام دادی از روتین مراقبتی استفاده کن خیلیم عالی میشه

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

کلیه هاتو باید بفروشی پول لایت موهای تا زانوتو بدی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یعنی هنوز هم ادمایی هستن که چنین تفکراتی داشته باشن؟🤦‍♀️

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...