2777
2789

بله

نه گیر نمیدن تو کلاس ما هرکی چادر میپوشه با روسری میاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ ی مقنعس مگ چشه من نمیفهمم صدتا تاپیکه میبینم میگن روسری میخایم بپوشیم چرا واقعا

منم متنفررررم از مقنعه

چادری هم نیستم که بتونم روسری بپوشم🤦🏻‍♀️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خودت یجوری سرکن که شان محیط درسی نیاد پایین

اتفاقا دانشجوی چادری هم هست

روسریتم باحجاب سرکنی و رنگش جلب توجه نکنه میشه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
دیگ ی مقنعس مگ چشه من نمیفهمم صدتا تاپیکه میبینم میگن روسری میخایم بپوشیم چرا واقعا

از راهنمایی و دبیرستان با مقنعه مشکل دارم اعصابم خورد میکنه همش کج و کوله وایمیسته هی باید دستم رو سرم باشه مقنعه صاف کنم

وای منم متنفرم از مقنعه😐

یاد مدرسه میفتم که همش باید مرتبش میکردم اعصابم خورد میشه😒

روسری هم بهتره هم تنوع رنگ داره

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
میشه یعنی بدون چادر هم روسری سر کرد؟ موهام بیرون نیست

اره فکرکنم بشه ولی مشکی و سورمه ای و لجنی اینا دیگه 

محجبه ای دیگه؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
اره ولی عبا میپوشم با روسری همیشه

با عبا انگشت نما میشیا باز ببین چی صلاحته

اگه واقعا چادری بودی تاالان،چادرو زمین نذار حیفه

با عبا انگشت نما میشیا باز ببین چی صلاحته اگه واقعا چادری بودی تاالان،چادرو زمین نذار حیفه

بابا بخدا خسته شدم اونقدر اتو کشیدم 🥺😭 فکر میکنی دوست ندارم چادر؟ حاضرم همه چیمو بدم بتونم چادر سر کنم 

الان داشتم اتو میکردم انکاااار نه انگار 

قشنگ ۴۰ دقیقه س دارم اتو میکشم اومدم سر کنم کلاااا چروکه باز😐 همون لحطه بعد اتو هااا 

گرونم گرفتم جنسش بنجلم نیست بخدا😭