تاپیک قبلیم !دوستا هیچکی نبود کمک بده؟ دوفاستون خورده باشه و عقب انداخته باشه یا پریود نشده باشه
هیچیکی نیست کمک کنه 😔😔😔لطفا 😔😔😔
میخوام هرچی زودتر برم ای وی اف اخه 🥴🥴🥴
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
به من برای تنظیم پریودی داده بود حالا اصلا نشدم سه روزه 😔
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
منم بایدبرم برای پانکچر دکتربهم دوفاستون داد نخوردم گفتم خودم به موقع پریودمیشم حالا برعکس ۱۰ روزه ع ...
وای عجب انتظار مزخرفی
گفتم پریود میشم منظم همش چشم به راه بودم
بعدش میرم پانکچر و بعدش انتقال
ریده شد تو هرچی برنامه داشتم😔