2777
2789
عنوان

اظطراب زباد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست
منم دقیقا حالم مثل شماست این فکرای منفی دیگه داره منو نابود میکنه  از صبح پا میشم فکرای منفی ...

من به این چیزا فکر نمیکنم در واقع دنیا برام پوچ شده و بی معنی نمیدونم چه جوری وصفش کنم تو خودم نمبیننم‌یتونم ادامه بدم باورم نمیشه تازه سی سالش گذشته 

اره رفتم مشاوره خوب شدم

مشاور چی میگه اخه اینقدر درجه وسواس و شک و بدبینیم زیاد شده کسی مشاوره هم میده فکر میکنم میخواد گولم بزنه یا داره خرم میکنه که الکی چند روز خوب باشم دوباره بر میگردم به تنظیمات قبلی دلم واسه خونوادم میسوزه و دروغ نگم از خودکشی هم به خاطر اون دنیا میترسم که چیزای دینی ای که راجع بهش میگن راست باشه و اون دنیام هم خراب بشه وگرنه واقعا حوصله زندگی ندارم از این ناشکری خودمم بدم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نگرشمون رو چه جوری عوض کنیم؟ میبینم بعضیا خیلی خوشحالن و میخندن تعجب میکنم به خدا

خب همه چی به هدف ما از زندگی کردن برمیگرده اگر هر کاری که انجام میدیم برای رضایت خدا باسه اون وقت نه نگران حرف بقیه ایم نه نگران نتیجه کار و نه مریضی و بیماری و نه هیچ چیز دیگه ای ، فقط کارمونو در حد توان انجام میدیم و میسپریمش به خدا...و از لحظه لحظه زندگی لذت می‌بریم..شما الان نگرانی و استرس میاد سراغت منشا این استرس چیه به نظرت؟ قطعا برمیگرده به همین آدم هایی مثل خودمون

خب همه چی به هدف ما از زندگی کردن برمیگرده اگر هر کاری که انجام میدیم برای رضایت خدا باسه اون وقت نه ...

میدونی خیلی پوچ به زندگی نگاه میکنم احساس میکنم مثلا الان ۳۰ سالمه خیلی سخته بخوام بیشتر از این طولانی تر زندگی کنم یعنی فکر میکنم تا همینجا کافیه دیگه کلا چیز جذابی نیست برام اظرابم یهو از اینه که زندگی خالیه 

بله متاسفانه داریم که در اثر روماتیسم هم به وجود اومد

پس زمینه ژنتیکی داری عزیزم پس فکر نکن تقصیر خودت بودت یا به خاطر شرایط زندگیت به وجود اومده ... درمان مشکلات روحی سه ضلع داره 1. دارو ۲. ورزش ۳ .تغییر سبک زندگی ... باید تا میتونی تو اجتماع باشی دوست پیدا کنی  مشغله درست کنی واسه خودت 

خداییش هیچ نفهمیدم 🤔

هینکه میگید چیزی نفهمیدید و چیزی نیست و نبودن چیزی برای فهمیدن  بهترین مثال زندگی رو زدید 

ما در زندگی عادی دنبال نیست هستیم در مدارس طالب علمی که نیست  در زندگی دنبال هر چه  بیشتر بهتری که  نیست چطور! در مورد خداکه ایمان داریم 

در فکر نمی شه جستجوش کرد در اندیشه نمی یاد  

نیست .! نیستیم !!

تا با  بی یار بودن  یاری مان کند و همش فراری هستیم و فکر پشت فکر داریم .

پس زمینه ژنتیکی داری عزیزم پس فکر نکن تقصیر خودت بودت یا به خاطر شرایط زندگیت به وجود اومده ... درما ...

اره باید سعی کنم ورزش میکنم تو اجتماع ولی بیشتر اذیت میشم انگار یه جوری بقیه یا افسردن یا زندگی و شبیه مسابقه میبینمنن یه کمی از دارو هم میترسم راستش چون داییم دارویی شد و الان اگه یه روز نخوره بد قاطی میکنه