2777
2789
عنوان

اظطراب زباد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست
خوب راه حل چیه این خیلی بده

عزیزم منم همینطورم اززندگی خسته شدم اصلا دست ودلم به هیچ کاری نمیره فقط دوست دارم بمیرم تماموزندگیم به هم ریخته باز تو باشگاه میری من اصلا ازخونه بیرون نمیرم حس هیچ کاری رو ندارم بدترین چیز اینه که من اصلا خواب ندارم درشبانه روز فقط ۳ساعت میخوابم اونم با قرص خواب شما خوابت خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای نه نه نکن این کارو با خودت مال منم از همین چیزا شروع شد مونو میشه از لیوان دهنیم بیاد دنبال مر ...

میدونی چقد دکتر رفتم چقد زااار زدم تا پای طلاق رفتم دکتر عفونی ده تا رفتم میخندیدن ک تهمت نزن مونو از بزاق و مایعات بدنه...الان ک شما گفتی اون اقا رابطهدزیادداشته و مونو گرفته میگم نکنه همسرمنم...

کاش یه راهی بود دلمم نمیخواد نا شکری کنم به خدا ولی نمیفهمم چمه یه چیزی از درون عذابم میده

برو پاکسازی بدن من چندروزیه پک پاکسازی گرفتم استفاده میکنم خدارو شکر خیلی بهترشدم استرس و اضطراب بخاطر انباشته شدن سموم تو سرو بدنه حتما پاکسازی کن

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
میفهمم اما اینو بدون فقط خودمون میتونیم  بهتر از هر کسی به خودمون کمک کنیم  هر چیزی ک ...

اره قبول دارم ولی این به زور بودنه این دنباله راه گشتن خودش بده قبلا همیشه شاد بودم الکی خیلی الکی به هیچی فکر نمیکردم الان داغونم از دنیا بدم میاد دکترام دارو میدن ادمو بدتر میکننن

من اتفاقا ارومم کاری ندارم به کسی خیلی صبورم ولی خودم تو خودم قاطی میکنم بهو تر س و اضطراب شدید میگی ...

میفهمم چی میگی از افسردگی همه چی میاد سراغ آدم  اشکال نداره درست میشه برو پیش دکتر

میفهمم چی میگی از افسردگی همه چی میاد سراغ آدم  اشکال نداره درست میشه برو پیش دکتر

دکترا قرص میدن اخه نمیخوام به قرص وابسته بشم همینجوری با پوکساید که ضعیف ترینه همش گیج و منگم

ای کاش این مونو رو نمیخوندم من تمام وسواسم رو همینه میگم نکنه شوهرکاربد کرده درصورتی ک اینجوری نیس ا ...

مثلا فرضا شوهرت کار بد کرده باشه در بدترین حالت اگر زندگیتو دوست داری میشه یه اشتباه رو بخشید ووسواس نگیر بد دردیه بری دنبالش و پیگیر باشی میشی یکی مثل من هر روز تو ازمایشگاهام دنبال اینم یه چیزی از خودم در بیارم در ضمن مونو رو ممکنه حتی از بچگی داشته که الان تستش مثبت شده

منم همینجوریم تو اداره مثل سگ پاچه ارباب رجوع رو میگیرم تو خونه به شوهرم گیر میدم بااینکه همه چی ...

اره تهرانم تب سنتی خیلی خوب هم اشتا دارم اما من حال دلم بده نمیدونم چه جوری بت بگم