2777
2789
عنوان

اظطراب زباد

661 بازدید | 78 پست

کسی تا حالا اینجوری شده همش مظطربم فکرای بد و منفی افسرده شدم اصلا ذوق و هیجان زندگی ندارم هر دفعه وسواس فکری شدید میگیرم از استرس یهو دلم خالی میشه  همش به این فکر میکنم معنی زندگی چیه از زندگی میترسم از مرگ میترسم مسافرت میرم اضطراب دارم بیرون میرم همینطور باشگاه میرم همینه نمیفهمم دیگه چمه خیلی وقته از ته دل نخندیدم رندگی کردن یادم رفته هیچی خوشحالم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

بله کاملا درکت میکنم 

من داشتم شدیدم بود

سودای مغزت زیاد شده

اول برو طب سنتی ،تا تعادل بدنت اوکی بشه

کلاس ورزش حتما برو عزیزم ، اگر نمیری ‌ پیاده روی روزانه در طبیعت رو داشته باش

کتاب خوب بخر و سرگرم شو باش

و حتما کلیپای جول اوستین  رو سرچ کن آرامش بخشه 

یک کار هنری که علاقمندی رو دنبال کن

توی کار خیریه شرکت کن به نیازمندی کمک برسون

با دوستات دورهمی بذار

خدا از خلقت همه ما هدفی داشته 

تو میتونی برای اطرافیانت مفیدباشی رشد کن و بدرخش❤

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
اکثرا همینجور هستیم من چندساله دارو میخورم

شبا پوکساید ۱۰ میخورم دیگه زیاد نمیخوام دارویی بشم به خدا  بعضی وقتا میگم بمیرم یهویی راحت بشم از اون طرف میگم ناشکری نکنم

من همین مشکل تورو داشتم ...همین الانم از دکتر برگشتم ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

قرص ویتامین دی حتما بخورید و یه چک آپ بدین ببینید کدوم میتامین هاتون کمه،وکتابهای در مورد خود شناسی بخونید مثل تاریکی های درون دبی فورد،خودت رو به فنا نده و...

۰۰0۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ 

شبا پوکساید ۱۰ میخورم دیگه زیاد نمیخوام دارویی بشم به خدا  بعضی وقتا میگم بمیرم یهویی راحت بشم ...

درکت میکنم منم همش ارزوی مرگ میکنم خسته شدم داروهامم دارم قطع میکنم چون تاثیری تو این مدت نداشته بدتر شدم بهتر نشدم 😔

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏