sstaarr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 248 عنوان لطفا اگر کسی پرستار هست راهنماییم کنه 103 بازدید | 17 پست تنگی نفس گرفتگی پشت قفسه سینه حالت پری تو گلو سوزش وسط جناغ البته از قسمت پشت قفسه سینهمن چون پانیک دارم نمیتونم تشخیص بدم که این از قلب هست یا نه یک ساعت هست این علایم دارم 1402/07/23 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 عزیزم متنتو کپی کردم واسە شوهرم فرستادم کفت فقد استرسە زیادە عزمزم شوهرتون پرستاره؟میشه لطفی کنید ازشون بپرسید من این روزا همش بیحالم هیچ کاری نمیتونم بکنم همش دلم میخواد بخوابمچیکار کنم این حالتم بره😭 «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 عزمزم شوهرتون پرستاره؟ میشه لطفی کنید ازشون بپرسید من این روزا همش بیحالم هیچ کاری نمیتونم ب ... نە طب سنتی خوندە حالت داخلی اینام خوب واردەیکیش میتونە مال پاییز و تغییر فصل ناگهانی باشە از گرمی یه بە سردی و حالت خفیفی از افسردگی تو پاییزاز اعصاب میتونە باشەاز اضافە وزن میتونە باشەاز گردش خونە دیگە غیر از اینا نیس در کل
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 نە طب سنتی خوندە حالت داخلی اینام خوب واردە یکیش میتونە مال پاییز و تغییر فصل ناگهانی باشە از گرمی ... اگه ازپاییز باشه باید چیکار کنیم؟یادم یه نفر بهم گفت بدنت توی زمستون و پاییز خیلی ضعیف میشه دیگه یادم رفت بپرسم چیکار کنم «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 اگه ازپاییز باشه باید چیکار کنیم؟ یادم یه نفر بهم گفت بدنت توی زمستون و پاییز خیلی ضعیف میشه دیگه ی ... دختری مجردی؟قد و وزنت؟داروی خاصی مصرف میکنی؟اعصابت فکرت چەجورە؟
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 دختری مجردی؟ قد و وزنت؟ داروی خاصی مصرف میکنی؟ اعصابت فکرت چەجورە؟ اره عزیزم مجردمقدم ۱۵۸ وزنم۵۶ نه فقط نوافن میخورم برا دندون دردمجدیدا چون ۱۹ سالمه همش فکر آینده و کنکور و اینا خیلی داغون اعصاب فکریم همش گوشه گیر شدم «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 اره عزیزم مجردم قدم ۱۵۸ وزنم۵۶ نه فقط نوافن میخورم برا دندون دردم جدیدا چون ۱۹ سالمه ... پریودت منظمە؟همین اعصابتە طرز فکرتە اگە مشکل دیگەای نداشتە باشی یە یا الله بگو امیدوار باشو پاشو نهایتش برای افسردگی پاییزی یە سری عرقیات آرامبخش هست
sstaarr مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 248 عزیزم متنتو کپی کردم واسە شوهرم فرستادم کفت فقد استرسە زیادە مرسی عزیزم ان شاالله خدا به شما و همسرت سلامتی بده
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 پریودت منظمە؟ همین اعصابتە طرز فکرتە اگە مشکل دیگەای نداشتە باشی یە یا الله بگو امیدو ... بعضی وقتا مثلا ۳ یا۴ روز عقب جلو میوفته وایی توروخدا برام دعا کن هرکاری میکنم نمیتونم اعصابم از دست خودم خورد شده همش میخوابم «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 مرسی عزیزم ان شاالله خدا به شما و همسرت سلامتی بده ممنون همچنین
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 بعضی وقتا مثلا ۳ یا۴ روز عقب جلو میوفته وایی توروخدا برام دعا کن هرکاری میکنم نمیتونم اعصابم ... پریودت مشکلی ندارەاینم موقتیە خوابتماست دوغ خیار اینا نخورتنبلی عارضەی فراگیری شدە
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 پریودت مشکلی ندارە اینم موقتیە خوابت ماست دوغ خیار اینا نخور تنبلی عارضەی فراگیری شدە چشم عزیزم خیلی ممنون ببخش اینقدر مزاحمت شدم خدا هرچی هم در دل خودت و همسرت هست رو برآوردهکنه میشه ی کمک دیگه بهم کنی و بگی بهترین راه برا مبارزه با تنبلی چیه؟ «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
سپیدە عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 1388 چشم عزیزم خیلی ممنون ببخش اینقدر مزاحمت شدم خدا هرچی هم در دل خودت و همسرت هست رو برآورده کن ... خواهش میکنم عزیزم ممنونم همچنینهمیشه جسمت خسته س؟؟
s0fii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 2068 خواهش میکنم عزیزم ممنونم همچنین همیشه جسمت خسته س؟؟ نه از پاییز اینجوری شدمالبته بعضی وقتا هم اینجوری میشماما این ماه از اول مهر بی حالم «سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»