2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییییی عزیزم . 

دیگه پاییز و زمستون هست و هزارتا ویروس.

پسر منم پارسال کلاس اولی بود همیشه مریض بود. جمعا ۴ ماه نرفت مدرسه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بگو معلمش از طریق شاد برات بفرسته نگران نباش پسر منم پارسال اول بود گرفت ولی از شانس به تعطیلات عید خورد 

فقط روزی یکی دوبار ببرش حموم و با پارچه نرم و شامپو بچه بشورش اصلا نزار صورتش رو بخارونه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

دختر من اول بود گرفت برای اینکه عقب نیفته میرفتم معلم شیوه یاد دادن حروفو میگفت میومدم خودم یادش میدادم 

شکر خدا جزو دانش اموزای زرنگ کلاس بود

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
چقدر طول کشید پسرتون خوب شد

از آشکار شدنش خارشش یه هفته بود بعد یک هفته آروم آروم برگشت تا یک ماه کلا رفت ولی جای جوش ها قرمز بود الآنم چال موندن البته اونایی که خاروند و عمیق بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه قرصی هست دکتر میده زیاد نشه تعداد جوش ها 

من دیر فهمیدم دکتر هم قرص نداده بود جوشای پسرم زیاد بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از آشکار شدنش خارشش یه هفته بود بعد یک هفته آروم آروم برگشت تا یک ماه کلا رفت ولی جای جوش ها قرمز بو ...

به نظرتون بعد یک هفته میتونه بره مدرسه 

پنجشنبه گذشته اولین دونه زده الان دونه هاخشک شدن

به نظرتون بعد یک هفته میتونه بره مدرسه  پنجشنبه گذشته اولین دونه زده الان دونه هاخشک شدن

به شرطی که دونه جدیدی نزنه 

این هفته بمونه ببین جمعه اوضاعش چطوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40