2777
2789

رشته تاپ نرو. رشته ساده تر برو. 

البته اگه تلاش خیلی بکنی تو 50 سالگی هم موفق میشی. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر کبد ایران ۲۵ سالگی پزشکی قبول شد

میتونی ۴۰ سالگیت یه آدم معمولی باشی و حسرت آرزوهاتو بکشی

میتونی یه پزشک معروف باشی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
اون برا کنکور های الان نبوده  چند ده سال پیش بوده

شهریار رشتیانی و همسرش سحر

اونام تو سن خیلی بالا کنکور دادن و جفتشون پزشکی میخونن الان

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
شهریار رشتیانی و همسرش سحر اونام تو سن خیلی بالا کنکور دادن و جفتشون پزشکی میخونن الان

اولا اونا منبع درآمد داشتن و کاری جز درس تقریبا نداشتن 

تمرکزشون رو درس بوده 

ثانیا همونا به شدت سختی کشیدن 

باید ببینید آیا فرد میتونه این سختی ، محدودیت و حسرت های کنکور رو تحمل کنه یا نه

اولا اونا منبع درآمد داشتن و کاری جز درس تقریبا نداشتن  تمرکزشون رو درس بوده  ثانیا همون ...

هرکسی که پا تو این مسیر میذاره حتما سختی هاشو هم میدونه

از کجا میدونی این خانم منبع درآمد نداره؟

صرف این که کنکور نا عادلانه ست ولی هرکسی که زحمت بکشه توش میتونه نتیجه بگیره

هرکسی که پا تو این مسیر میذاره حتما سختی هاشو هم میدونه از کجا میدونی این خانم منبع درآمد نداره؟ ص ...

نه کی گفته سختی هاشو میدونه ؟

مگه روزی که من پامو گذاشتم دهم‌تجربی میدونستم چقدر سخته؟ 

باید فرد بدونه قراره پدرش در بیاد تا بشه اینطوری راحت تره تحملش 

وقتی با آگاهی انتخاب کردی 

علاقه هم بشدت مهمه 

که زیست دوست داری یا نه