با دو مدل باقلا میشه پخت
ی نوعش ما میگیم پاچ باقلا
ی مدلم که لوبیا کشاورزیه که همه جا پیدا میشه
پوستشونو میکنی
با سیر سابیده و شوید حالا به دلخواه خشک یا تازه (خشک خوشمزه تره) و زردچوبه و نمک تفت میدی کاملا میتونی جای روغن کره بریزی واسه تفت داد
بعد اینکه تفت دادی اب جوش اضافه میکنی و اجازه میدی بپزه
دیگه مقدار ابش و مقدار پختش سلیقه اییه من کم اب دوس دارم و دوس دارم کمی لوبیاها له بشن توش
مرحله اخر ی تخم مرغ میشکنی توش درشو میبندی تا تخم مرغ خودشو بگیره
این میشه باقلا قاتوق گیلانی
کنارشم زیتون پرورده ماهی دودی اشپل ماهی یا کال کباب میخوریم ما