2777
2789
چقد دلم خواست  اگه باقلا داشتم درست میکردم همین الان😋

اگه باردارین باقلا نخورین اصلا

آخه تیکر دارین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز سرماخوردم. یه کاسه سوپ بفرست برام بیزحمت

قابلتو نداره عزیزم♥️ .حتما ، کدوم شهری؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ناهار اشتهانداشتیم فقط دخترم نیمرو گفت میخواد،بابام ساعت هفت میرسه شهرمون وتسه شام قیمه گذاشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من بریونی مرغ درست کردم 

مرغ سرخ می کنی بعد پیاز زیادی نازک خلالی کن سیر رنده کن تفت بده با ادویه بعد فلفل تندسبز اوناهم اگه داری ریزکن بزنش بعد مرغ باهمین موادبازتفت بده بعد گوجه رنده کن قاطی مواد کن خوب تفت بده کره یادت نره ادویه هرچی دوس داشتی بزنش بعد یه لیوان بزرگ اب داخل مواد بریز 

تا خوب حدود سی دقیقه مرغت پخته بشه درش باز نکن رو شعله نصبتا ملایم بعد برنج این مدت اناده کن ابکش کن بعد که مرغ پخت خوب خوب ابش بخار شد تاجای که اب مرغت بشه اندازه یه بندانگشت یه قابلمه بیار یه لایه برنج بریز بعد مواد اضافه کن بعد بقیه برنج بریز روش زعفرون یادت نره بعد دم کشید با سالاد شیرازی یا سبزی میل کن نوش جان

چطوری میپزن ؟

با دو مدل باقلا میشه پخت

ی نوعش ما میگیم‌ پاچ باقلا 

ی مدلم که لوبیا کشاورزیه که همه جا پیدا میشه

پوستشونو میکنی

با سیر سابیده و شوید حالا به دلخواه خشک یا تازه (خشک خوشمزه تره) و زردچوبه و نمک تفت میدی کاملا میتونی جای روغن کره بریزی واسه تفت داد

بعد اینکه تفت دادی اب جوش اضافه میکنی و اجازه میدی بپزه 

دیگه مقدار ابش و مقدار پختش سلیقه اییه من کم اب دوس دارم و دوس دارم کمی لوبیاها له بشن توش 

مرحله اخر ی تخم مرغ میشکنی توش درشو میبندی تا تخم مرغ خودشو بگیره 

این میشه باقلا قاتوق گیلانی

کنارشم زیتون پرورده ماهی دودی اشپل ماهی یا کال کباب میخوریم ما

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴