2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاینن 🥺

98 بازدید | 17 پست

من پدرومادرم20ساله ازدواج کردن زیر پنجاه سالشونه و وقتی ازدواج کردن وام ازدواجشونو نگرفتن الان میدن اگ قدام کنن؟ 

وامش چقد هست برای سن پدرومادرم

توروخدا اگ میدونین بگین خیلی پول لازمیم💔❤

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
بهشون تعلق نمیگیره چون خیلی گذشته

مطمعنین؟ اخه نگرفتن هیچکدومشون 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸۰ تومنه. اگه سن ازدواجشون زیر ۲۵ بوده بیشتر میدن دویست و خورده ای فکر کنم. البته زن باید زیر ۲۳ با ...

میدن؟؟ 

زیر25ازدواج کردن

وقتی ام بدن چه فایده من الا یکساله ازدواج کردم سه تا ضامن میخواد که همشون باید چک بدن هیچکس ضامن نمی ...

ابنا واسمون مهم نیس اوکی میکنیم مهم پولشه ک خیلی لارم داریم

[QUOTE=313951673]۱۸۰ تومنه. اگه سن ازدواجشون زیر ۲۵ بوده بیشتر میدن دویست و خورده ای فکر کنم. البته زن باید زیر ۲۳ با ...[/QUOTE

مال قبلو که نمیدن 🫠 مامان بابای منم ۴۰ سال پیش ازدواج کردن الان نمیدن که

باید بری بپرسی ببینی میشه یا نه. چون خودم خبر ندارم خیلی. اگه ضامن بگیرن شاید بشه کاری کرد. ولی دقیق ...

باشه عزیزم مرسی