2777
2789
عنوان

مامانای باهوش بیاید. با حرف آ چی به ذهنتون میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8363 بازدید | 36 پست
عزیزم گفتم خوراکی سالم ببرم که مدرسه گیر نده. به نظرتون اگه آجیل ببرم عب داره؟ هزینش مسئله ای نیست ...

اگه حال و حوصله داری میتونی آش رشته هم درست کنی به تعداد تو ظرفهای کوچیک بریزی با قاشق بدی بخورن کیف کنن.

اچار پلاستیکی کوچکا اگر به تعدادشون پیدا کنی خوبه. البته اینا همش  سری کامل جعبه ابزاره. سخته ت ...

عه پسر من امروز لوحه هاشون تموم میشه!

هفته دیگه فک کنم به نشانه ها برسن. نفر اولم ما هستیم.

والا تو گروه گذاشتن که بسته به توانتون خوراکی یا وسیله تهیه کنین.

توانشو داریم ولی من نمیدونم چه کنم. میترسم بقیه بچه ها توان نداشته باشن. یا اونی که مادر نداره دلش بشکنه که نمیتونه از این کارا کنه😭

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا من از حرف شما حس کردم الان آمادگی اینو دارید اگه جلو روتون بودم منو بزنید🤣❤️ نه که آستین بده ...

نه بابا. شماعزیزی. 🫂 اخه یه لحظه تصور کردم ۲۰ تا آستین برداره ببره کلاس بده بچه ها. تصورش خندم گرفت.  والا زمان ماازین سوسول بازیا نبود..این حرف آ هست یاد گرفتیییییین؟👹👺📏📏 ماهم میکفتیم  بلههههه😨😰😰😞

پارسا پسرمامان😍
نه بابا. شماعزیزی. 🫂 اخه یه لحظه تصور کردم ۲۰ تا آستین برداره ببره کلاس بده بچه ها. تصورش خندم گرفت ...

😍😘

ولی ما داشتیم🥲

تازه تولدم میگرفتیم اونایی ک دوست داشتن کادو میدادن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عه پسر من امروز لوحه هاشون تموم میشه! هفته دیگه فک کنم به نشانه ها برسن. نفر اولم ما هستیم. والا ت ...

عزیزم.خیلی خوبه که به فکر همه هستین.. پس شما که نفر اول هستین یه چیزارزون ببرین که روال بشه. وبگین قرارنیست بخاطر یادگیری بچه ها به کسی فشار مالی بیاد.اگر شما چندتا  ببرین وگرون بشه بقیه هم توی رودربایستی مجبورن خودشونو به زحمت بندازن  تا بچشون خجالت نکشه.شاید براشون سخت باشه. 

پارسا پسرمامان😍
آهای تو که داری تاپیکمو چند ساعت یا چند روز بعد میخونی،  هرچی به ذهنت رسید بگو من تا هفته دیگه ...

نفری یه آیفون بخر بده بهشون. یا آیپد🤣🤣🤣🤣🤣 شرمنده دیگه جیزی به ذهنم‌نمیرسه.☺☺. فصل آلبالو هم نیست که آلبالو بخری نفری چندتا بذاری تو پلاستیک بدی بهشون..

پارسا پسرمامان😍
سلام گلم. اتفاقا پیش خودم گفتم نفری یه آمپول بدم که از هرچی مدرسه هست بیزار بشن😂

عزیزززززم😂

اتفاقا میتونین با این موضوع ‌که اگه خوب دستامونو نشوریم

وقتی عطسه میکنیم جلو دهنمون نگیریم و فلان

زود سرما میخوریم و باید آمپول بزنیم!

حالا واقعی ش که 

به تعداد بچه ها روی مقوا بکشید و ببُرید 

بنظرم جالب بشه

نمیدونم

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین