2777
2789
عنوان

مامانای باهوش بیاید. با حرف آ چی به ذهنتون میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8363 بازدید | 36 پست
آستینو کجای دلم بذارم😂 اسم پروفایلتم خوبه. آب آلبالو

😂😂

گفتم ببره نشون بده

اخه ما کلاس اول ک بودیم غیر اینکه به بچه ها چیزی میدادیم باید وسیله هم میبردیم نشون میدادیم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آبمیوه آبپاش پلاستیکی از اون کوچیکا  آینه آمپول😅

سلام گلم. اتفاقا پیش خودم گفتم نفری یه آمپول بدم که از هرچی مدرسه هست بیزار بشن😂

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
میخوای بیا بزن منو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم به اعصابت مثلث باش..😅 چرااینقدر عصبی هستی‌..اخه باید به تعداد دانش اموزا یه چیزی بخره بهشون بده.‌چطوری به همشون استین بده

پارسا پسرمامان😍

آهای تو که داری تاپیکمو چند ساعت یا چند روز بعد میخونی،  هرچی به ذهنت رسید بگو من تا هفته دیگه وقت دارم😅 ایده میگیرم از نظراتتون

نه عزیزم به اعصابت مثلث باش..😅 چرااینقدر عصبی هستی‌..اخه باید به تعداد دانش اموزا یه چیزی بخره بهشو ...

بخدا من از حرف شما حس کردم الان آمادگی اینو دارید اگه جلو روتون بودم منو بزنید🤣❤️

نه که آستین بده

حدود ۱۶ سال پیش من ک کلاس اول بودم غیر از اینکه وسیله میخریدیم برای بچه ها 

باید وسیله هایی ک تو خونه هم داشتیم با حرف اول چیزی ک میخوایم یاد بگیریم میبردیم و نشون میدادیم برای همون گفتم آستین

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

پسرن عزیزم

اچار پلاستیکی کوچکا اگر به تعدادشون پیدا کنی خوبه. البته اینا همش  سری کامل جعبه ابزاره. سخته تکی  پیدا کردنش....آیینه کوچک هم خوبه....چه دنگ وفنگایی.😬 پسرمنم اوله.. فکر نکنم چنین چیزی بگن..فعلا هنوز لوحه ها هستن. حرف ف 

پارسا پسرمامان😍
نه اینها را بنویسه، آدامس و آبنبات را ببره

عزیزم گفتم خوراکی سالم ببرم که مدرسه گیر نده.

به نظرتون اگه آجیل ببرم عب داره؟ هزینش مسئله ای نیست

ولی بخاطر دو نکته مرددم. یکی اینکه شاید خانواده ای توان خرج کردن نداشته باشه برای حرفی که به بچش افتاده.

و یکی اینکه نگن میخواد فخرفروشی کنه

مملکتو به جایی رسوندن آدم جرئت هیچ کاری نداره😔