2777
2789
عنوان

با سه تا بچه کوچیک چگونه به اعصابم مسلط بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 80 پست

بچه پسر خود عذابه

منم دوتاشو دارم

خدا حفظشون کنه،ولی جهنمو به چشم میبینی

بنظر من کسی که یه پسر داره نباید به فکر بچه دوم باشه،چون اگه دومی هم پسر باشه،فاتحه مادر خونده س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من واقعا اعصابشو ندارم وگرنه طبیعت بچه ها همینه دنبال بازیگوشی هستن و انرژیشون زیاده  دیروز ما ...

😄😄😄❤️❤️

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز خواهش میکنم یکم به خودت مسلط باش ،میدونم خیلی خیلی سخته ولی این رو بدون اگر میخوای یک عمر از داشتن بچه های با ادب و مهربون و حرف گوش کن لذت ببری باید این چند سال سخت رو با آرامش بگذرونی. بیشتر شخصیت بچه ها تو همین سالها شکل میگیره و بعدا تغییر دادنش خیلی سخت میشه،اگر الان باهاشون با مهربونی و محبت رفتار کنی همینطوری یاد میگیرن و اگر خدای نکرده برعکس باشه بچه ها هم همینطور میمونن 

مطمئن باش سختیش دو سه سال هست بعدش انقدر با هم همبازی میشن که ممکنه فقط وقتی گرسنه باشن سراغ شما رو بگیرن .پس از این فرصت استفاده کن برای بهترین تربیت برای بچه هات 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چند سالشونه چجوری مدیریت میکنی

پسرهای بزرگم که خدارو شکر از بابتشون راحتم کارهای شخصی به غیر از غذاشون رو خودشون انجام میدن اون دوتای دیگه کوچیکترن و بالاخره سعی میکنم با شلوغیاشون کنار بیام و بیشتر وقتها با دید مثبت نگاه میکنم و عاشق بچه هامم از ته دل براشون آشپزی میکنم و تحمل میکنم میدونم زمان میگذره و از این بابت لذتش، برام بمونه قطعا بهتره 

و  اون وقت خودمم حرص نمی‌خورم و پوستم و زیباییم هم برام میمونه ....البته بدون اغراق بعضی وقتها هم از دستشون به اتاق پناه میبرم و گریه میکنم (وقتی با هم دعوا میکنن و کوتاه نمیان)بعدش هم سبک میشم و فراموش میکنم🥰 ....

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
چند سالشونه ؟

۴ ،۹ ،۱۶ ،۱۹

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
خدا حفظشون کنه

💖💖💖

خودتون الان چند سالتونه؟

37 عزیزم

منم چهارتا دارم با هر روش جلوگیری بگی باردار شدم واقعا بعضی وقتا مغزم نمی‌کشه حالا تازه 27سالمه

بچه هات چند سالن عزیزم؟