2777
2789
عنوان

یه سوال

177 بازدید | 21 پست

کسایی که خانواده همسرشون تو یه شهر دیگه هستن و شما تو به شهر دیگه ، خانواده همسرتون هرچند وقت یه بار میان خونتون و چند روز میمونن؟

موهای سفیده رو سرمون ، حرف های نگفته تو دلمونه🙃

خواهرم

خانواده همسرش کلا اونجان

خانواده خودمون میگ‌۳ یا ۴ روز

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خواهرت چقدر مثل همیم☹

بخدا کلافه ست با یه بچه همش باید پذیرایی کنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
بخدا کلافه ست با یه بچه همش باید پذیرایی کنه

من هم یه بچه کوچیک دادم

همم الان باردارم ..وقتی خودشون میان یه جور داستان دارم باهاشون وقتیم که نمیان یه داستان دیگه

من هم یه بچه کوچیک دادم همم الان باردارم ..وقتی خودشون میان یه جور داستان دارم باهاشون وقتیم که نمی ...

بداخلاقی کن تا نیان

و منی که باقوم شوهر فقط چندقدم فاصله دارمو شاموناهارو پیش منن حتی صبحونه😒😒😒شیفتی میان نکبتا

خدا صبرت بده با اینکه میگی نزدیکتم هستن ☹

مایه شهر دیگه ایم خونه برادرم یه شهردیگه اونا ۶ماهی۱بار میان خونه ما بااینکه شهرهامون ۳ساعت فاصله داره ولی ما شاید سالی۱بارم بریم و عروسمون بیشتراز ۱روز بمونیم سر داداشم غر میزنه😐

سردم کلا باهاشون ولی خب پروان دیگه میان یه هفته ده روز میمونن

بگو کارا رو خودشون بکنن

بشین پیششون بگو بخدا هیچی نداریم بخوریم و کلی غر بزن

غذای خیلی ساده درست کن 

سه وعده باید سفره انداخت،هر روز کارای روزانه یه طرب اینکه بشینی جلوی این مهمونای ایکبیری لبخند بزنی خاله بازی کنی یه طرف،دوش روزانه روتین شوهر همه تعطیله تا اونا برن،وای خیلی بد بود چند سال تجربه ش کردم عه