2777
2789

من دوبار رویچیزی پا فشاری کردم و خدا اونو بمن داد واشتباه بزرگی کردم بخاطرش که همش میگفتم کاش هیچ وقت چنین چیزی از خدا نمیخواستم.الانم دانشگاه دولتی شهر دور قبول شدم اما خوابگاه های دانشگاه پره و میگن چه به روزانه چه شبانه ها خوابگاهی نمیرسه .اما خانوادم میگن بریم خونه تیمی بگیرید با بچه ها اونجا درس بخونین یا میگن بریم اونجا پافشاری کنیم تا شاید اتاقی بدن بهمون.بنظرتون خواست خداست که نشه و ما داریم اشتباه میکنیم با پا فشاری؟  

اره باید توکل کنی به خدا 

خودش بهترین رو برات در نظر داره

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امسال نرم میشه سال چهارم و بار پنجم که کنکور میدم.یعنی بازم خدا نمیخواد؟    

به تلاشت بستگی داره 

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
این ربطی به اینا نداره دیر اقدام کردی ایندتوخراب نکن هرجور شده برو الان تحصیلات حرف اولومیزنه

میترسم کارم اشتباه باشه با این همه سنگی که جلو پام میوفته فکر میکنم خدا میگه نرو  

در کل کار به موضوعت ندارم.. ولی اگه میبینی یه چیزی نمیشه و ی دری بستس انقدرررر بهش نکوب هی خدا میگه عزیزم، بنده ی من برات خوب نیست تو هی میکوبی بعد خدا میگه خب باشه حالا که انقدر اصرار داری درو برات باز میکنه خودت میری میبینی چقدر برات بد بوده.. 

شروع میکنی به ناله و زاری که خدا چرا با من اینجوری کردی...

پس حواست تو زندگی به نشونه هایی که خدا برات میفرسته باشه

منم یه چیزو خیلی به خدا اصرار کردم و بهم داد بعد فهمیدم که اگه اصرار نمی‌کردم و بهم نمی‌داد خیلی به نفعم بود الان دیگه هیچی و به زور از خدا طلب نمیکنم میگم خدایا به صلاحم کن هرچیزیو بعد بهم بده