2821
2789
عنوان

دوستان کمک ،حساسیت به همسر،😥😔

116 بازدید | 7 پست

سلام ،عزیزان ببخشید من دیشب دیدم همسرم خواهر رفیقم رو فالو کرده تو اینستا ،خواهر دوستم هم یه چند ماهی شوهرش خدا بیامرزد شده و خیلی هم اوف ،ورزشکار وخوش هیکل وخوشگل هست اصلا دوستم که شوهرم میشناسنش خوبه اما اون بهتره ،😐حالا من دیشب دیدم .اصلا قبلش هم فامیل همسرم طلاق گرفته یه دو نفر هستند اونا هم امروزی وخوشگل هستند جوان ،شوهرم آنفالوشون داره ،یه حس بد بهم منتقل میشه ،،حالا عزیزان مطلقه خواهشاً جبهه نگیرید ،من خودم حساسم ونشخوار ذهنی دارم ،😥حالا چون فامیل وآشنا بودن ،چیزی نگفتم ،اما الان دیدم خواهر دوستم فالو کرده یجوری شدم ،حالا به نظر شما چیکار کنم ،رک بگم خوشم نمیاد انفالو کنه بصورت جدی ،یا نه نذارم حساسیتم بفهمه ؟شما بودید چه می‌کردید 

ارهههههههه بگو

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لیز بخوره دیگه نمیتونی جمعش کنی

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
من اگه عقدکنم حتما شرط میزارم اینستا ایرانی فالونکنه🤣🤣🤣امان ازاین اینستا

کارخوبق میکنی

2825
2823
2791
2779
2792