2777
2789
عنوان

خانوما خیر امواتتون به دادم برسین

256 بازدید | 28 پست

قرمه سبزیم هرکار میکنم بازم ی کوچولو تلخ میشه هم سبزی از بیرون گرفتم چه سرخ شده چه اماده هم خودم گرفتم سرخ کردم ده دقیقه تا یک ربع بیشتر هم زمان نمیدم اصلا دفعات قبل درست میکردم عالی میشد الان همون روش میرم تلخ میشع حتی از جاهای مختلف سبزی گرفتم بازم نشد 

دستورمم اینه پیاز و گوشت رو تف میدم و ادویه میزنم لوبیا رو میریزم و اب جوش میریزم پنج لیوام و میزارم یک ساعت لوبیا و گوشت بپزه بعد سبزی رو میریزم 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

از سبزی نیست

از لیمو و ابلیموت هست

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

[QUOTE=313934534]از سبزی نیست از لیمو و ابلیموت هست[/Qعمانی نمیریزم اصن موقع سرو ابلیمو میریزم ک قبلشم مزه میکنم خورشتو تلخ

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو عمانیا تلخ شدن جدیدا

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اگر لیمو میزنی از لیموعه اگر نه که احتمالا شنبلیله ی زیادی تو سبزیات هست.

سبزی این سری رو از خواهرشوهرم پرسیدم کجا میگیری رفتم از همونجا گرفتم اون خیلی راضی بود

سبزی چیا میگیری ؟

ممکنه از خود سبزی باشه چون باید به مقدار باشه 

بعضی از سبزی ها زیادیش باعث تلخی میشن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم اولا لیمو رو با پوست و هسته ننداز ، لیموهای جدید پوست و هسته تلخ دارن، فقط مغز لیمو رو بنداز. 

دوم اینکه شنبلیله رو سبزی نگیر،بجاش جداگانه شنبلیله خشک کن و زمانی مه سبزی سرخ میکنی یکمی با قاشق شنبلیله روش بریز سرخ شه و تمام.

سوم زردچوبه کم بزن و زیاد سرخش نکن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

لیمو عمانیا تلخ شدن جدیدا

باید پوست و هستش رو جدا کنی، فقط مغز لیمو رو تو خورشت بریزی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم