2777
2789
عنوان

خانوما خیر امواتتون به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
عزیزم اولا لیمو رو با پوست و هسته ننداز ، لیموهای جدید پوست و هسته تلخ دارن، فقط مغز لیمو رو بنداز.& ...

خوشگلم من اصن عمانی نمیریزم ... سبزی هم اماده میگیرم حتی با اطلاع قبلی ک تعریف کردن ازش ک خوبه سبزیاش

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از سبزیا نیست نکنه از لوبیاس؟ ولی بعیده . شاید زیاد سرخ می کنی؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

لیمو رو آخر سر بنداز یا بریز حالا مونده آب لیمو باشه یا...بعد شنبلیله زیاد باشه تلخ می‌کنه. به هر حال اگه پاک شده سبزی میگیری یا خودت پاک میکنی باید نسبت سبزی ها درست باشه تا مزه ی یه سبزی غالب بر اون یکی ها نباشه. 

خوشگلم من اصن عمانی نمیریزم ... سبزی هم اماده میگیرم حتی با اطلاع قبلی ک تعریف کردن ازش ک خوبه سبزیا ...

مشکلت همون سبزی امادست شما وقتی خودت سبزی بگیری نسبتا رو میدونی و میدونی اصلا چطور داره طبخ میشه‌ . مریض نشین. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اگه از سبزیا نیست نکنه از لوبیاس؟ ولی بعیده . شاید زیاد سرخ می کنی؟

منم میخواستم بگم شاید از لوبیا باشه...  یه بار مامانم لپه گرفته بود گذاشت بپزه یه بوی خیلی بدی میدادن. شاید لوبیاها خراب باشن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
منم میخواستم بگم شاید از لوبیا باشه...  یه بار مامانم لپه گرفته بود گذاشت بپزه یه بوی خیلی بدی ...

لوبیا ممکن تلخ باش؟؟

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

لوبیا ممکن تلخ باش؟؟

نمیدونم...  میگم لوبیا ندیدم و لپه دیدم خراب بود حین پخت خیلی بوی بدی داشت 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
لوبیا مگ تلخ میشه؟

نه میگم دیگه بعیده . تک تک موادو تیست کن . خیلی سخته می دونم مخصوصا غذایی به سختی قرمه سبزی . 

ولی امسال لیموها اصلا تلخن نمیدونم از چیه . آبلیموهامون تلخه . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

از لوبیا هم جدا بپز امتحان کن ببین چطوره

باید پوست و هستش رو جدا کنی، فقط مغز لیمو رو تو خورشت بریزی. 

پودر لیمو عمانی میریزم بهتره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍