2777
2789
عنوان

حال بد

156 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من دیروز مامانم از خونه ی دوستش غذا اورد برام یعنی گفته بوده ببر برا دخترت چون نبوده 

خیلیم خوشمزه بود 

اما از وقتی که خوردم سرم سنگینه و حالت تهوع دارم و تب 

هرکاری میکنم خوب نمیشم بدنم شدید سنگین شده 

چرا اخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن بخور عزیزم...منم از شدت تکرر و احتباس ادرار دارم دق میکنم😭سال آخری هسم صبح مدرسه باید برم نمید ...

واااای توام هی پشت سرهم جیشت میگیره؟؟؟ 

منم همینطور 

دارم دق میکنم 

از بیحالی 

الهی بگردم صبح خیلی اذیت میشی کاش میشد نری مدرسه

واااای توام هی پشت سرهم جیشت میگیره؟؟؟  منم همینطور  دارم دق میکنم  از بیحالی  ...

ارههه..اسی از عفونته صبح حتما برو درمانگاه هم تب و حالت تهوع و تکرر ادرار...منم داشتم میمردم چن روز بود ولی دیشب بخاطر مدرسه دگ رفتم ۶تا امپول ریختن تو سروم زدن...بیحالیمو از بین برد ولی بقیه چیزارو ن😭💔🤦🏼‍♀️حالا چون اینجا سیل اومده بود آبها کثیف بودن من فک میکردم از آبه...پس شماعم اینجوری

ارههه..اسی از عفونته صبح حتما برو درمانگاه هم تب و حالت تهوع و تکرر ادرار...منم داشتم میمردم چن روز ...

ای وای بخدا جدا از این ک دیروز تاحالا اینجوری شدم حدود ۲ماهه سرما  خوردم هرچی میرم دکتر انگار نه انگار خسته شدم دیگه😭😭

خرافاتی نیستم جدای از مسائل بهداشتی 

از دست هرکسی غذا و خوراکی خوردن اشتباه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا