2777
2789
تشکش 65 در 110 هستش من چون بی تجربه بودم زیاد دقت نکردم و اون آقا که واسمون درست کرد گفت تا 4سالگی میشه ولی بنظر من کوچیکه، در ضمن حفاظ کنارشم خیلی بلند نیست 35 سانته و من نگرانم چند ماه دیگه بتونه خودشو پرت کنه، حالا ارزش داره اینو بدم واسم عمیقترش کنن یا اینو بفروشم یکی بزرگتر بگیرم، دخترم چهار ماهشه و تختو هم همون موقع گرفتم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
چهار سالگی، نهایت نهایتشه، اونم اگه دخترتون خیلی قد بلند نباشه... ولی نرده کنار کوتاه برای من هم کابوس بود و یکی از اپشنهایی که دقت کردم موقع خرید همین نرده بود.... پسر خواهر شوهرم یه بار از همین نرده کوتاه تختش افتاد...تجربه شد برام
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اینو تا دو سه سال میتونم استفاده کنم؟ ارتفاع نرده ها چقد باشه خوبه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
هرکس نظری داشت لطف کنه بنویسه من بعدا میام میخونم