2777
2789
عنوان

خیانت و بخشش

268 بازدید | 23 پست

خانم ها کسی هست که شوهرش یک بار خیانت کرده باشه و فرصت بدید به طرف 

و اینکه دیگه اون کار تکرار نکرده

تا حدی بوده که ۳ ماه با هم دوست بودن برای تولدش قول ایفون ۱۴ داده قرار…. پیام های عاشقانه بعد خانم هم منشی همسرم بوده و زیاد پا نمیداده که تا این حد پیش رفته اگه اونم پایه بود خیلی بیشتر می‌شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از متوجه شدن کلا رابطش تموم شد و ابراز پشیمونی کرد التماسو… نزاشت برم و سعی کردم یه فرصت بدم چون احساس کردم زندگیم ارزش یه فرصت رو داره … چون برای خودمم خیلی سخت بود اما میدونم دیگه چیزی مثل قبل نیست

بعد از متوجه شدن کلا رابطش تموم شد و ابراز پشیمونی کرد التماسو… نزاشت برم و سعی کردم یه فرصت بدم چون ...

چیزی مثل قبل نمیشه اعتماد ‌ک از دست بره عین ابیه ک زمین ریخته اون اب رو اگه ب لیوانم برگردونی ب شفافیت اولش نیست دیگه،ولی فرصت بده سعی کن ب زورم شده فراموش کنی فراموش ک نمیشه کمرنگش کنی،من ی مدت دارو ارامبخش خوردم تا بهتر شدم

خودم بیرون کردم

خوب کردی گلم اره دیگه خیانت نمیکنه انشالله ببخش ومیخوای آروم شی به خدا نزدیک شو وازش بخواه نزاره خیانت کنه امیدوارم اینقدر عاشقت بشه که نتونه اینکاراروکنه خودت هم همش،یه کارایی کن که بهت اعتماد صددرصدنداشته باشه مردا وقتی خیالشون اززن راحت میشه اینکارارومیکنن

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

من یکم روانشناسی بلدم 

با توجه به رفتار پیگیرانه شوهرت و تمایل بیشترش و پا ندادن دختر در اول کار  خیلی مواظب باش ازش همه چیز و حق طلاق رو بگیر بعد ببخش

امکانش زیاده دوباره تکرار کنه 

اگه خود دختره کنه بود بازم امید بیشتری میشد داشت 

خوب کردی گلم اره دیگه خیانت نمیکنه انشالله ببخش ومیخوای آروم شی به خدا نزدیک شو وازش بخواه نزاره خیا ...

عاخ اره اره،الان بیشتر ازینکه من درگیر شوهرن باشماون چاپی۰مه ک ببینه چیکار میکنم،انگار باید شک داشته باشن یکم 

عاخ اره اره،الان بیشتر ازینکه من درگیر شوهرن باشماون چاپی۰مه ک ببینه چیکار میکنم،انگار باید شک داشته ...

اره دقیقا انشالله همه ی مردا شدیدا عاشق همسراشون باشن مخصوصا زنایی که وفادارو پاکن ماخیلی آسیب می‌بینیم چون دوستشون داریم

خوب کردی گلم اره دیگه خیانت نمیکنه انشالله ببخش ومیخوای آروم شی به خدا نزدیک شو وازش بخواه نزاره خیا ...

اره واقعا منم به این رسیدم که مردا باید ترس از دست دادن خانمشونو همیشه داشته باشن

اره دقیقا انشالله همه ی مردا شدیدا عاشق همسراشون باشن مخصوصا زنایی که وفادارو پاکن ماخیلی آسیب می‌بی ...

یسری زنای لاشی رو نیبینم ک شوهرشون درجه یکن و خیانت میکنن پیش خودم میگم کاش قسمت شوهرا خائن زنای هائن میشد

اره واقعا منم به این رسیدم که مردا باید ترس از دست دادن خانمشونو همیشه داشته باشن

انشالله که خدا نزاره همسرت دیگه خطا کنه خودتو بسپاربه خدا و زندگیتو کن به خودت برس ولوندباش و این ترس ازدست دادنت رونه با گفتن ولی بارفتارت تو شوهرت ایجاد کن