2777
2789
عنوان

خیانت و بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست
یسری زنای لاشی رو نیبینم ک شوهرشون درجه یکن و خیانت میکنن پیش خودم میگم کاش قسمت شوهرا خائن زنای هائ ...

اره واقعا راست میگی شانس ماست اینم انشالله که دیگه تکرارنمیکنن

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم باید کاری کنم که بدونه منم میتونم دوس دارم کمی دلهره داشته باشه ولی نمیدونم باید چیکار ک ...

بنظرم هی با گوشیت ور برو لبخند بزن محلش نده زیاد تحدیلش نگیر ن زنگ بزن در طول روز ن پیام بدع زنگم زد بگو زود بگو عجله دارم بعد ک اومد خونه با گوشی ور برو تا اومد ببینه ج خبره زود از صفه در شو بیرون خلاصه یکاری کن شک کنه خطل نکن فقط غیرت مردونش رو تحریک کن

احساس میکنم باید کاری کنم که بدونه منم میتونم دوس دارم کمی دلهره داشته باشه ولی نمیدونم باید چیکار ک ...

به یکی ازدوستات بگو با یه پیجی بهت پیام بدن و اینقدر منتت کنن که تو بهشون پابدی تو هم فقط،یه جواب بده مزاحم نشو من همسر دارم ودیگه حواب نده...بعد اون دوستت درجواب بهت بگه اگه بهت ثابت کنم که همسرت خیانتکاره باهام حرف میزنی ...بعد دیگه همسرت میترسه خیلی

البته بعدش خودت اون پیج رونشونش ندی ها گوشیتو یه جابزارببینه

خوب کردی گلم اره دیگه خیانت نمیکنه انشالله ببخش ومیخوای آروم شی به خدا نزدیک شو وازش بخواه نزاره خیا ...

احسنت من همینکارارو میکنم سپردم دست خدا گفتم یه لحظه مارو به حال خودمون تنها نذار و اینکه شوهرم از وجود خودم که قبلنا مطمئن بود الان دیگه برعکس ترس داره