2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری بی اشتها بودن؟

1836 بازدید | 27 پست

خانما خسته شدم همه گفتن تا بری آنومالی ویار اذیتت می‌کنه بعدش خوش اشتها میشی فلان. منم ماهای اول ب خودم سخت نگرفتم گفتم بزور نخورم هی بالا بیارم. حالا من امروز ۲۱ هفتم هم تموم شد. درسته دیگ بالا نمیارم ولی اشتهایی برا هیچ خوراکی ندارم. من هرکیو می‌دیدم می‌گفت ویار فلان چیزو دارم انقد میخورم. ولی من هیچیییبی دلم نمیخاد یعنی تنها چیزی ک با میل میخورم اناره. غذا بزور آجیل بزور سیب و گلابی بزور. خسته شدم دیگ نمیتونم از بس بزور خوردم . توروخدا بگید چ کنم دوسه روز دیگ ۵ ماهم تموم میشه هنوز ی کیلو وزن اضافه نکردم. نمیدونم چ کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالتون والا من هنوز اقدامم ولی نمیدونم چرا زیاد میخورم انقد مخصوصا هله هوله

سعی کن سالم خوری کنی خیلی تو موفقیت بارداری تاثیر داره من دوبار ای وی اف کردم منفی شد بار سوم رژیم گرفتم سالم خوردم ۲۰ کیلو لاغر کردم ای وی اف کردم نتیجه گرفتم

برا همین طبیعیشم سعی کن اصلا طبع سرد فست فود و هله هوله نخوری

دوستان ویار یعنی چی دقیقا؟

یعنی هوس غذایی یک زن باردار. زن بارداری که دچار  می‌شود، از بوی بسیاری از غذاها (به ویژه غذاهای عادی)، افراد یا چیزها و حتی شوهرش بدش می‌آید. گاه نیز ممکن است به همان نسبت به برخی از خوراکها هوس کند

سعی کن سالم خوری کنی خیلی تو موفقیت بارداری تاثیر داره من دوبار ای وی اف کردم منفی شد بار سوم رژیم گ ...

پپن خیلی اراده ام قوی و کلا متنفرم بودم از هله هوله از وقتی اقدامم کلن ضعیف شده ارادمو و تغییر کردم متاسفانه 

گلم شما چه غذاهایی می‌خوردیم میان وعده میوه ورزش چه موقهایی داشتین خوشحال میشم تجربتون رو بگین

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
اها پس هنوز زوده برا من برعکس من دلم میخواد شروع شه اینقد منتظر این بچه بودم همه چیش برام خواستنیه🥺

وای نگو انشالله اصن ویار نداشته باشی. البته من قبل از بارداری هم کم غذا بودم ولی الان دونفریم خب انتظار دارم زودتر گشنم بشه بیشتر غذا بخورم

پپن خیلی اراده ام قوی و کلا متنفرم بودم از هله هوله از وقتی اقدامم کلن ضعیف شده ارادمو و تغییر کردم ...

منم بخاطر بچه قوی شدم خیلی سال بود منتظر بودم دیگه خسته شدم 

بیشتر پروتئین میخوردم سینه مرغ تخم مرغ ابپز رو پنیر سیاهدونه عسل و گردو میرختم گوشت میخوردم میوه روزی سه واحد نون سبوسدار میگرفتم 

لبنیات قطع کردم 

وای نگو انشالله اصن ویار نداشته باشی. البته من قبل از بارداری هم کم غذا بودم ولی الان دونفریم خب انت ...

عزیزم انشالله میگذره این روزا بغلش میکنی از خوشی فراموشت میشه این وقتارو❤

عزیزم انشالله میگذره این روزا بغلش میکنی از خوشی فراموشت میشه این وقتارو❤

نگران سلامتیشم خب. وقتی من هیچ وزنی نمیگیرم اون چ‌وزنی میخاد بگیره؟ ۵ ماهش داره کامل میشه