خانما خسته شدم همه گفتن تا بری آنومالی ویار اذیتت میکنه بعدش خوش اشتها میشی فلان. منم ماهای اول ب خودم سخت نگرفتم گفتم بزور نخورم هی بالا بیارم. حالا من امروز ۲۱ هفتم هم تموم شد. درسته دیگ بالا نمیارم ولی اشتهایی برا هیچ خوراکی ندارم. من هرکیو میدیدم میگفت ویار فلان چیزو دارم انقد میخورم. ولی من هیچیییبی دلم نمیخاد یعنی تنها چیزی ک با میل میخورم اناره. غذا بزور آجیل بزور سیب و گلابی بزور. خسته شدم دیگ نمیتونم از بس بزور خوردم . توروخدا بگید چ کنم دوسه روز دیگ ۵ ماهم تموم میشه هنوز ی کیلو وزن اضافه نکردم. نمیدونم چ کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوشبحالتون والا من هنوز اقدامم ولی نمیدونم چرا زیاد میخورم انقد مخصوصا هله هوله
سعی کن سالم خوری کنی خیلی تو موفقیت بارداری تاثیر داره من دوبار ای وی اف کردم منفی شد بار سوم رژیم گرفتم سالم خوردم ۲۰ کیلو لاغر کردم ای وی اف کردم نتیجه گرفتم
برا همین طبیعیشم سعی کن اصلا طبع سرد فست فود و هله هوله نخوری
یعنی هوس غذایی یک زن باردار. زن بارداری که دچار میشود، از بوی بسیاری از غذاها (به ویژه غذاهای عادی)، افراد یا چیزها و حتی شوهرش بدش میآید. گاه نیز ممکن است به همان نسبت به برخی از خوراکها هوس کند