2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری بی اشتها بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 27 پست
منم بخاطر بچه قوی شدم خیلی سال بود منتظر بودم دیگه خسته شدم  بیشتر پروتئین میخوردم سینه مرغ تخ ...

خدارو شکر ک موفق شدین گلم 

عزیزم شما ک وزن کم کردین تجربه دارین بنظرتون نون بیشتر چاق میکنه یا برنج منظورم نون سنگک لواش بربری و این‌است

بعد یه کف دست نون برابر با چند قاشق برنجه ممنون گلم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
نگران سلامتیشم خب. وقتی من هیچ وزنی نمیگیرم اون چ‌وزنی میخاد بگیره؟ ۵ ماهش داره کامل میشه

من خیلیا شنیدم بچه تا ۷ ماه حتی  یک کیلو و خوردی خیلی کوچیک بوده وزن گیریشون بیشتر تو ماه های اخره 

اگه قند نداری میگن دلستر بستنی کباب اینا بچه رو تپل میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح تا غروب بی اشتهام دلم غذا نمی‌کشه 

ولی شام خوب میخورم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خدارو شکر ک موفق شدین گلم  عزیزم شما ک وزن کم کردین تجربه دارین بنظرتون نون بیشتر چاق میکنه یا ...

انشالله قسمت خودت عزیزم

طبق تجربه من هرچیزی به اندازه باشه اصلا چاق نمیکنه برنج نون هرکدوم زیاد بخوری چاق میکنه من خودم به شدت برنجیم با نون گشنم میشه زود ترازو اشپزخونه داشتم هرروز کته بدون روغن یا کم روغن برا خودم درست میکردم ۱۵۰ گرم میخوردم

کالری شماری کن خیلی راحته همچی میخوری لاغرم میشی 

همه چی. ب دکترم گفتم گفت تو داری بهترین مکمل ها و ویتامین‌ها و میخوری چیز دیگ نمونده ک بهت بدم 

خوشبحالت بنده برگزیده خدایی

من شدم اندازه خرس🥲🥲🥲🥲

کاش منم اشتها نداشتم

بچه وزن گرفته؟

آخر همان شد که نباید میشد...
خیلی خوب بوده خداروشکر بچه ی منم همینقد بود

این رشدای اولیه اکثرا ی اندازست خب طبیعیه چون همه ویار دارن و بیشتر بستگی ب نطفه داره. ولی از ماه ۵ ب بعد تغذیه خیلی مهمه🤦

این رشدای اولیه اکثرا ی اندازست خب طبیعیه چون همه ویار دارن و بیشتر بستگی ب نطفه داره. ولی از ماه ۵ ...

منم اضافه نمیکردم تا وقتی که مولتی ویتامینهای لعنتی شروع شد از هفته ۱۸

آخر همان شد که نباید میشد...