عزیزم من توی تهران غریبیم هیچکیو ندارم که واسه ۵دقیقه همبذارمش پیششون. چهارچشمی که هواسم بهشه آتیش ...
خب عزیزم الانم باید این یه سال باش بریو بیای تاعادت کنه
اصالت یعنی، بختیاری😍 ارجاعت میدم به امضام 💅 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊 اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚 من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم 🌺
نمیذارن که یکسال معلم و مدیر مدرسع...یه پسر ۳ساله دارم اونو جیکارکنم از طرفیم بااینکه من میرم ایینق ...
مادر یکی از دوستام همینکارو کرد برادختر کوچیکش الان دخترش دوازده سالشه ماشالا خانومی شده
اصالت یعنی، بختیاری😍 ارجاعت میدم به امضام 💅 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊 اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚 من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم 🌺
عزیزم خیلی ازمامانا میگفتن یه مدت داخل کلاس نشستن یعدش رفتن بیرون کلاس موندن و کم کم فاصله گرفتن&nbs ...
مشاوره کودک صحبت کردیم....میگه اون ازمدرسه یا جدایی ازشما ترس داره...داره با گریه کردن شمارو کنترل مییکنه پدرش ببرش مدرسع.گخدافظی کنه و برگرده به گریهاش توجه نکنه..باید بفرستیدش تو دل ترساش
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏