2777
2789
عنوان

پسرم‌مدرسه نمیره کلاس اوله همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 102 پست
عزیزم من توی تهران غریبیم هیچکیو ندارم که واسه ۵دقیقه هم‌بذارمش پیششون. چهارچشمی که هواسم بهشه آتیش ...

خب عزیزم الانم باید این یه سال باش بریو بیای تاعادت کنه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
عزیزم من توی تهران غریبیم هیچکیو ندارم که واسه ۵دقیقه هم‌بذارمش پیششون. چهارچشمی که هواسم بهشه آتیش ...

عزیزم خیلی ازمامانا میگفتن یه مدت داخل کلاس نشستن یعدش رفتن بیرون کلاس موندن و کم کم فاصله گرفتن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش آروم و با اطمینان صحبت کنید ببریدش مدرسه،خودتونم پشت در کلاس بایستید،از معلمش هم کمک بگیرین ...

اصلا نمیذاره در کلاس رو ببندیم...تشویق و جایزه اصلا جواب نمیده

ولی جوابه ها داداشم کوچیک بود همش میرف تو خیابون  داییم چند بار اوردش خونع دفعه سوم تو خیابون ز ...

اکثرا میگن بیا بذارش مدرسه درو ببند برو.

نهایت ۱ساعت گریه میکنه آروم‌میشه 

یه بچه دیگه اینجوری بود.امروز خودش تنها اومد خیلی باهاش صحبت میکنم...فایده نداره هرچی میگیم آخرش میگه باید بیای

خب عزیزم الانم باید این یه سال باش بریو بیای تاعادت کنه 

نمیذارن که یکسال معلم و مدیر مدرسع...یه پسر ۳ساله دارم اونو جیکارکنم

از طرفیم بااینکه من میرم ایینقد میاد سرک‌میکشه بوسم میکنه بغلم  میکنه و میره هواسش سرکلاس نیست 

نمیذارن که یکسال معلم و مدیر مدرسع...یه پسر ۳ساله دارم اونو جیکارکنم از طرفیم بااینکه من میرم ایینق ...

مادر یکی از دوستام همینکارو کرد برادختر کوچیکش  الان دخترش دوازده سالشه ماشالا خانومی شده

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
عزیزم خیلی ازمامانا میگفتن یه مدت داخل کلاس نشستن یعدش رفتن بیرون کلاس موندن و کم کم فاصله گرفتن&nbs ...

مشاوره کودک صحبت کردیم....میگه اون ازمدرسه یا جدایی ازشما ترس داره...داره با گریه کردن شمارو کنترل مییکنه پدرش ببرش مدرسع.گخدافظی کنه و برگرده به گریهاش توجه نکنه..باید بفرستیدش تو دل ترساش

بزنش تا آدم بشه

میشه شما آقایون نظر ندین😐

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏