2777
2789
عنوان

پسرم‌مدرسه نمیره کلاس اوله همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 102 پست
خب گلم وقتی معلمش لج افتاده یا بقول خودش روش تنبیهش اینه.مشق و نقاشی و کاردستی بچمو نگاه نمیکنه محل ...

همکلاسی پسرم امسال که دوم می‌ره راضی شده مامانش تو حیاط بشینه تازگیا میگه برو خونه اشکال نداره حتی میگه نیا دنبالم خودم برمی‌گردم حساسش نکن شاید کم کم درست بشه وگرنه مجبوری تا آخر سال بری مدرسه اینم یادت باشه شما تنها مادری نیستی که همچین مشکلی داری

من بهش میگم پسرم اگه میترسی ازمدرسه و محیط اونجا یا فکرمیکنی کسی اذیتت میکنه...یا دوست نداری بری. ن ...

شاید به مرور عادت کنه. اجبارش نکن. شاید یکم زحمتش تو خونه بیشتر بشه برات . اما سعی کن با معلمش دوست بشه ، با میل خودش باشه بهتر قبول میکنه مدرسه رو. همکلاسی دخترم همینطور بود مدرسه رو عوض کردن خوب شد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین حرفا قانع نمیشه اصلا...امروز ساعت ۷صبح‌نوبت دکتر داشتم..گفتم میذاریمت مدرسه برو ظهرمیام سراغت ...

عزبزدلم😄

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
خب گلم وقتی معلمش لج افتاده یا بقول خودش روش تنبیهش اینه.مشق و نقاشی و کاردستی بچمو نگاه نمیکنه محل ...

عه خب کلاسشو عوض کن 

یا به مدیربگو معلم شما دوره ندیده  راهکار برخورد باکودک بلدنیس؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
شاید به مرور عادت کنه. اجبارش نکن. شاید یکم زحمتش تو خونه بیشتر بشه برات . اما سعی کن با معلمش دوست ...

تصمیم داشتم فردا صبح با شوهرم بفرستمش بره مدرسه 

شوهرم بذارشو برگرده به گریهاشم توجه نکنه...ولی عذاب وجدان‌میگیرم میدونم آروم‌نمیشه یا اگه بشه ازمدرسه کلا زده میشه..ازطرفیم ۱ماهه دارم‌میرم مطمنش کردم که میمونم تاظهر اییینقد میاد سرک‌میکشه میاد سوال میپرسه کلافه میشم...

توزرنگ تر باش. کیفت رو بده دستش بگو حواست به کیف من باشه  برم دستشویی وبیام مراقب کیفم باشیا کس ...

بابا کفشمو درآوردم‌گذاشتم‌تو پلاستیک دادم دستش برده سرکلاس.میگم ببین‌کفش ندارم بخوام برم.

میگه نه زنگ‌میزنی بابا یکی برات میاره میری

تصمیم داشتم فردا صبح با شوهرم بفرستمش بره مدرسه  شوهرم بذارشو برگرده به گریهاشم توجه نکنه...ول ...

خیلی بده، حتما برین مشاوره تا بچه اسیب نبینه . خود اموزش و پرورش مشاوره داره، از مدرسه نامه بگیرین برین خودتون ، شرایط بچه رو بگین، اصولی و علمی پیش برین ، این بچه سالهای سال قراره بره درس بخونه ، اینطوری که متنفر میشه از درس ، اسم مراکز مشاوره اموزش و پرورش فکر کنم رشد باشه حتما ببرینش ، ان شالله که موفق ،عاقبت بخیر و تندرست باشه 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیذارن که یکسال معلم و مدیر مدرسع...یه پسر ۳ساله دارم اونو جیکارکنم از طرفیم بااینکه من میرم ایینق ...

الهی بعضی بچه ها همینن عزیزم فک کنم امسال و باید تو حیاط مدرسه باشی نترسی ولی بچه دیدم مثل بچه شما تا آخر سال هم خوب نشده 

مشاوره کودک صحبت کردیم....میگه اون ازمدرسه یا جدایی ازشما ترس داره...داره با گریه کردن شمارو کنترل م ...

دقیقا همینه استارتر پسر شما با گریه داره حرف خودش رو به کرسی مینشونه باید بذاری و بری و به گریه هاش توجه نکنی

پسر من اولین باری که رفت مهد کودک همین بود سه روز من رفتم  مدیر مهد گفت اینجوری نمیشه بذار و برو 

فرداش با باباش بردیم گذاشتیمش تا توی خیابون گریه کنان دنبالمون دوید ولی مربیشون بردش سر کلاس دو ساعت بعد زنگ زدم اروم شده بود البته هنوزم بعد از چند سال اون خاطره تو ذهنش مونده ولی خب بجاش مستقل شد

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
چیشدعادت کردی؟؟ پسرمن میگه دلم برات تنگ میشه

سلام عزیزم

الان تاپیک شما رو اتفاقی دیدم 

مشکلی که منم باهاش درگیرم 

اتفاقا چند دقیقه قبل هم در موردش تاپیک زدم 

خواهر منم ناراحتم 

پسرم دیگه من و همه کادر مدرسه رو عاصی کرده 

نمیدونم چکار کنم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
این تهدیدا روبچه های این دوره اثر نداره😄پسرمن که خوشحال میره و برمیگرده وقتی واسه  مشقاش تنبلی ...

اخ که دقیقا پسر منم همین حرفها رو میزنه

هر چی بهش میگم نه قانع میشه نه گول میخوره 

راحت هم میگه خب بیسواد بمونم 

اتفاقا بیسواد بودن خیلی خوش میگذره   میگم دیگه هیچ تابلویی نمیتونی بخونی نمیتونی پولدار بشی ماشین بخری میگه خب مهم نیست اسنپ میگیرم 

جایزه هم براش خریدم دادم معلمش بهش داد ولی انگار نه انگار 

ذوقش کرد ولی از این نظر که مشتاق بشه بره مدرسه هیچ اثری نداشت 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
تصمیم داشتم فردا صبح با شوهرم بفرستمش بره مدرسه  شوهرم بذارشو برگرده به گریهاشم توجه نکنه...ول ...

دقیقا شرایط منو حال روز و احساس منو تو این پست گفتی 

تصمیم داشتم فردا صبح با شوهرم بفرستمش بره مدرسه شوهرم بذارشو برگرده به گریهاشم توجه نکنه...ولی عذاب ...

سلام دوست عزیزم

امیدوارم سوالم رو ببینی

پسر شما خوب شد؟ چیکار کردین بتونه بره مدرسه؟