اومدم بگم لطفا فیلمای بد نبین دلم میشکنه اونم گفت راجب این موضوع حرف نزن من گفتم خب فقط میخام احساسمو بگم تو گوش کن اونم داد زد و پاشد رفت
چند ماه پیش ی بار فهمیدم که دیده!
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
خب هیچ وقت نمیاد راجبش بحرفیم.من دوس دارم حرفامو بشنوه بعدم بهم بگه عزیزم بت قول میدم سعیمو بکنم نبینم!
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
من کنکاش یا سرزنشش نکردم فقط میخاستم بگم لطفا ازین ب بعد نبین همین!
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
همه مردها میبینن ایشون دست پاچلفتی بوده شما فهمیدی زیاد به این چیزا حساس نباشین چون خودتون اذیت می ...
همه رو مخالفم!