2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون شکمو هستن

289 بازدید | 18 پست

هر چی میخوره سیر نمیشه شام نخورده دنبال میوس میوه خورد دنبال تنقلات به هیچی رحم نمیکنه دیروز ی سبد پر انگور با ی سبد بزرگ موز و نارنگی تو یخچال بود کاش الان عکس بدم از یخچال ی دونه موز مونده منکه لب نمیزنم میوه زیاد نمیخورم اعصابم خورد میشه هنوز شامو جمع نکردم میره میوه میاره بابا خب بزار اون بره پایین حالم از شیکمویش بهم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینجوریه همشم میگه گشنمه ولی خب باشگاه میره متاسفانه باید خیلی پروتئین دریافتیش بالا باشه برای همین بهش حق میدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

قبلن اینطوری بو د یخچال از دستش آسایش نداشت الان دو سه سالی رژیم گرفته خدا خیرش بده 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
شوهر منم همینجوریه همشم میگه گشنمه ولی خب باشگاه میره متاسفانه باید خیلی پروتئین دریافتیش بالا باشه ...

بابا من بدم میاد دائم سرش تو یخچاله من خودم میوه میارم برا خوردنه ولی ن اینکه بخوری که بترکی ب یکی دوتا قانع نیست تا ته اون چیزو درنیاره ول نمیکنه

شوهر من باز غذاکم میخوره اما هنو من سرسفرم دنبال تنقلات و میوه و شیرموز و تخمس هرچی میگم قاطی نخور نمیفهمه ،ارزو به دل نوندم بااشتها دو ظرف غذابخوره

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
ن اونطوری چاق ولی حاضرم قسم بخورم ب اندازه ۳ تا مرد بالغ میخوره

من عشقم اینطوریه حالا زیر یه سقف نیستیم فعلا 

ولی خب یهو داره صحبت میکنه میگه بذار برم بخورم 

الان ناهار میخوره چهل دقیقه دیگه گرسنشه😐🤦🏻‍♀️

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
قبلن اینطوری بو د یخچال از دستش آسایش نداشت الان دو سه سالی رژیم گرفته خدا خیرش بده 

کاش مال منم رژیم بگیره بخدا من اینقدر مراعات میکنم میگم خونه خالی نباشه یهو مهمانی چیزی بیاد شرمنده میشم ولی شوهرم عین خیالش نیست 

بابا من بدم میاد دائم سرش تو یخچاله من خودم میوه میارم برا خوردنه ولی ن اینکه بخوری که بترکی ب یکی د ...

ن من شوهرم اونجوری نیستش تا وقتی خودم چیزی رو نیارم حوصله‌اش نمیاد بره سر یخچال ولی در کل میزان پروتئین دریافتیش چون باید بالا باشه تعداد وعده‌های زیادی رو توی غذا و میوه و تنقلالات و اینا می‌خوره بهشم حق میدم چون واقعاً میره باشگاه لازم داره که این چیزا رو دریافت بکنه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من عشقم اینطوریه حالا زیر یه سقف نیستیم فعلا  ولی خب یهو داره صحبت میکنه میگه بذار برم بخورم&n ...

اگر بری زیر ی سقف پیرت میکنه من حالا رو نمیدم بهش خودش میدونه خونه مامانش میره هنوز غذا نپخته در قابلمه باز میکنه میگه برام غذا بریز

ن من شوهرم اونجوری نیستش تا وقتی خودم چیزی رو نیارم حوصله‌اش نمیاد بره سر یخچال ولی در کل میزان پروت ...

نه مال من فرصت نمیده من چیزی بیارم خودش میره میاره میخوره ولی خیالش راحت شد تموم شده میشینه ی جا

کاش مال منم رژیم بگیره بخدا من اینقدر مراعات میکنم میگم خونه خالی نباشه یهو مهمانی چیزی بیاد شرمنده ...

وای من رفتم شکلات و تخمه و اینا خریدم قایم کردن هی گفت بیار یا رفت برداشت نداریم هیچی هووف ممیگم همش مااینهمه خوراکی میخریم مهمون میاد انگار کوفت نیست جلوش بزاریم ابروریزی

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی