2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز خبری ازش نیس

270 بازدید | 9 پست

داخل تاپیک قبلیم ماجرا توضیح دادم امروز کلن خبری ازش نبود منم تا خودش اقدام نکنه هیچ کاری نمیکنم ادم چقدر دیگه باید کوچک بشه اخه مثلن داره منو تنبیه میکنه با گرفتن خودش از من قبلن این کارو‌میکرد خیلی بیقراری میکردم دنبالشم بودم اما دیشب ک محل نداد منم امروز هیچ کاری نکردم برارم خودش بیاد؟ تازه محلشم ندم اومد؟  احساس میکنه برای حرفش ارزش قاعل نشدم 

فقط تجربه ثابت کرده حالش خیلییی ام خوبه ب فکر این چیزاپ نیست کن شاید پنج دیقه ذهنشو درگیر کنه

و اینک عادت میشه براش اخر میشه مث شوهر من الان قهر کنیم بمیرمم نمیاد چون میدونه من میرم

بد عاداش نکن فقط نشین زانو غم بغل بگیر خوشبگذرون و بچرخ تا بیاد فکرشم نکن

فقط تجربه ثابت کرده حالش خیلییی ام خوبه ب فکر این چیزاپ نیست کن شاید پنج دیقه ذهنشو درگیر کنه و این ...

اخ اخ مشکل منم شده این قهرا شوهرم میخواد با گرفتن خودش ازم با بی محلی تنبیهم کنه من عقدم داخل خونم نرفتم نمیدونم چیکار کنم دوسمم خیلی داره اما حس میکنه من براش ارزش قاعل نبودم هرچی زنگ پیام دادم دیشب خبری ازش نشد ک حتی بگه زنم نگران نشه استرسمو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تجربه ثابت کرده حالش خیلییی ام خوبه ب فکر این چیزاپ نیست کن شاید پنج دیقه ذهنشو درگیر کنه و این ...

از اون مغروراس  خیلی درگیر کارشه همچیشو فروخته چون چک داره درگیره منم میخوام جایی برم باید بهش زنگ بزنم ن اس ام اس اخرین بارم سرهین موضوع کینه کرده بود با بحث این سری همچین کاریو کرد از دیروز باهام    الان دو روز دیگ وقت ناخون دارم باید بهش زنگ بزنم  ک دارم میرم جواب نداد بعد اس ام اس کنم ک دارم میرم  اما من میگم دیشب نزدیک بیست بار بهش زنگ زد چقد پیام دادم گوشیش سایلنت کرده بوده ک جواب منو نده تنبیه بشم

اخ اخ مشکل منم شده این قهرا شوهرم میخواد با گرفتن خودش ازم با بی محلی تنبیهم کنه من عقدم داخل ...

بگه زنم نگران نشه؟خواهر دلت خوشه ها همه مردا همینن شوهرمن میگ ۱بار زنگ بزنی وقتی مشکلی داریم جواب ندم ۱۰۰بارم بزنینمیدم بفهم

اصلنم ن ب فکر نگرانیمونن ن هیچی

واسه وقت ناخنتم پیام بده سلام من وقت ناخن دارم فلان ساعت گفتم طبق عادت بگم

و تمام برو کارتو انجام بده ولش کن از سرش بنداز تا یاد بگیره با گرفتتن خودش تورو تنبیه نکنه

بگه زنم نگران نشه؟خواهر دلت خوشه ها همه مردا همینن شوهرمن میگ ۱بار زنگ بزنی وقتی مشکلی داریم جواب ند ...

اره درسته خواهرش امروز زنگ زد بامامانم صحبت کرد حال احوال پرسی من پرسید میخواس باهام حرف بزنه مامانم گف مریضه تب داره دیگ چن ساعت بعدش شوهرم بهم اس داد و‌زنگ زد  گفت ببرمت دکتر منم سرد حرف زدم گفتم نمیخواد خوب میشم دلم انگارشکسته از رفتار دیشبش 

بگه زنم نگران نشه؟خواهر دلت خوشه ها همه مردا همینن شوهرمن میگ ۱بار زنگ بزنی وقتی مشکلی داریم جواب ند ...

فکر طلاق افتاده تو سرم موندم بگم یا ن اخه ما همش بحث داریم اختلاف نظر داریم اختلاف فرهنگی داریم باخانوادمم رفت امد نمیکنه دعواش شده منم دعوام شده با برادرش ب ندرت میرم خونشون بخدا کلافه شدم فکر میکردم دیگ اینکارارو نمیکنه این جواب ندادنارو اما راحت خوابید بیمحلی کرد منم خیلی نگران بودم دلم شکست

حق داری فقط بگم ک درست نمیشن این مردارو نمیشه عوض کرد ولی بازم باهاش حرف بزن دوتایی مشاور برید

مشاور ک عالیه قبل عقد رفتیم اما بازم چن بار گفتم بریم ی بار گفت بریم بقیشو رد کرد واقعن توان بخشش ندارم دیگه

مشاور ک عالیه قبل عقد رفتیم اما بازم چن بار گفتم بریم ی بار گفت بریم بقیشو رد کرد واقعن توان ب ...

ببین بشین قشنگ فکر کن، خانواده خیلی مهمه، این که الویت اولش تویی یا خانوادش خیلی مهمه،رفتارش تو اعصبانیت خیلی مهمه

ببین چند چندی اگر قدرت و توان کنار گزاشتنش و داری تصمیمی بگیر

بشین ب ویژگی های توب و بدش فکر کن ببین کدوم بیشتره بدیای یا خوبیاش