ببخشید حالم خیلی بده ، اینارو مینویسم تا یادم بمونه چه روزای سختی داشتم....
تبعیض تا چقدر...
دیگ توانشو ندارم ، خیلی وقتا شکستم یعنی شکستنم
چون #دخترم
دختر بودن یعنی کلفت یعنی برده یعنی گریه های شبانه و یواشکی (قصد توهین ندارم و فقط میخوام خالی شم 💔)
گیر دادنای الکی ، اینک کی گفته دختر باید تنها پاشه بره بیرون؟ حسرت یه پیاده روی تک و تنها به دلم مونده🙂
خیلی حسرت هااا به دلم مونده چون دخترم ولی دم نزدم
مگه فقط پسرا آدمن مگ مام آدم نیستیم چرا انقد تبعیض
میرم تا مدرسه باید خودشون منو ببرن برگشتنی میان دنبالم ، مدرسه تا خونه هم یه ربع فاصله س ، سر این قضیه خیلی وقتا تحقیر شدم ولی دم نزدم
همیشه هم خواستم چیزی بگم جوابشون اینه که چی کم گذاشتیم برات؟ چییی کم گذاشتید؟ محبت ، حق آزاد بودنم ، حق تصمیم گیری برای زندگیم و...
چرا فکر میکنن که همه چیز پوله بخدا که نیست ، حاضر بودم این زندگی رو نداشتم ولی حداقل مثل آدم زندگی رو تجربه میکردم💔🙂
این خلاصه ای از زندگی منه
شبا فقط دو سه ساعت خواب دارم و در طول روز هم حق خوابیدن ندارم چرا؟ چون باید کار کنم باید کلفتی کنم
امروز خسته و کوفته ساعت ۲ و نیم از مدرسه برگشتم باید نهار درست میکردم ، کارم تموم شد بدون اینکه نهار مو بخورم خوابم برد(چون روز قبلش خونه نبودم و آزمون داشتم درسامو نخونده بودم ساعت ۴ صبح بیدار شدم درس خوندم) با کلی داد و بیداد مادرم که پاشو چقد میخابی و شامو کی درست کنه و .. بیدار شدم
شامم گذاشتم بپزه ولی دیگ چقد تحمل کنم ، در صورتی که حتی اگه نمره م از ۱۹ هم پایین بیاد کتک کاریه و گوشیو ازم میگیرن