2777
2789

یهو واژنم تیر میکشید

کمر درد و تیر کشیدن پهلو هام

نوک سینه دردناک

هر از گاهی سرگیجه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
یهو واژنم تیر میکشید کمر درد و تیر کشیدن پهلو هام نوک سینه دردناک هر از گاهی سرگیجه

ببخشید ترشح داری یانه 

اگه داری مثل دارن تخمک گذاریه یا فرق میکنه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ترشح داری یانه  اگه داری مثل دارن تخمک گذاریه یا فرق میکنه

ترشحم عادیه و معمولی ولی شرمنده بعد رابطه اره مثل دوران تخمک گذاری کش دار میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ترشحم عادیه و معمولی ولی شرمنده بعد رابطه اره مثل دوران تخمک گذاری کش دار میشه

مرسی عزیزم، 

من  موعدمه ولی پریود نشدم اقدامم نبودم 

ولی هیچ علائمی از پریود ندارم، همیشه سر بارداری هام کمی علائم پریود داشتم، چندروز قبل از پریودی هم کلی درد دارم 

ولی این بار اصلا هیچ درد و نشانه ای از پریود ندارم

مرسی عزیزم،  من  موعدمه ولی پریود نشدم اقدامم نبودم  ولی هیچ علائمی از پریود ندارم، ...

منم درد پریودی نداشتم و باردارم انشالله مثبته😍

حتی همیشه قبل پریود سینه هام فوق حساس می‌شد این سری نوک سینه خیلی کم در حدی که فشار بدی درد بگیره هست

منم درد پریودی نداشتم و باردارم انشالله مثبته😍 حتی همیشه قبل پریود سینه هام فوق حساس می‌شد این سری ...

برای سلامتی نی نی تون صلوات فرستادم عزیزم

برام فرقی نداره باردار باشم یا نه 

فقط فکرمو خیلی مشغول کرده دوست دارم تکلیفم مشخص بشه بفهمم  ولی هیچ خبری نیست 

بی بی چک هم ندارم ببینم چه خبره تو شکمم 😁

برای سلامتی نی نی تون صلوات فرستادم عزیزم برام فرقی نداره باردار باشم یا نه  فقط فکرمو خیلی م ...

مرسی عزیزم فدای مهربونیت🥲😍😘

یه بی بی بگو شوهرت بخره 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره🫶❤️

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن سوال دارم

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ