الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما یه بار رفتیم یه هتل نزدیک حرم و چون نزدیک تولد مادرم بود تو کافه همون هتل یه تولد گرفتیم درباره شاندیز نمیدونم و لی حتما شماره اش رو پیدا کن زنگ بزن که دقیق قیمت و شرایط رو بگن
ببین من یه سری از کافهها رو میدونم که باید باهاشون حتماً هماهنگ بکنی که میخوای حالا کیکی تولدی چیزی ببری یه سری جاهام خوب براشون اهمیتی نداره یعنی میتونی از بیرون خودت کیکو ببری حالا اونجا یه چیزی هم سفارش بدی نوشیدنی چیزی جشنتو بگیری بستگی داره که اون محیط چه جوری باشه قوانینش الان من امروز میخواستم برم کافه برای دوستم تولد بگیرم سوپرایزش بکنم که خوب نشد تعطیل بود مجبور شدم که خونمون جشن تولد براش بگیرم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...