2777
2789
عنوان

با دوستام پارک بانوان چی بپوشممم؟

3946 بازدید | 20 پست

از طریق اردو مدرسه

هواهم سرده توجه داشته باشید

تهرانم

دیگه 9 ب بعد اوکیه گرم میشه

زرنگ کلاس و ب قول همشون بچه مثبتم، معاون اینام هستن مدیر هم منو میشناسه تیپم طوری باشه ک ب این ویژگیایی ک گفتم بخوره و مناسب باشه حداقل ی فرقی با بعضی از بچه های جلف داشته باشم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز صبح پارک بانوان بودم اولین بار رفته بودم کلی خانم داشتن با اهنگ ورزش میکردن چقدر باحال بود یه مرده از بغل ورودی نگاه میکرد تو دلم گفتم اینجا هم ول نمیکنین؟ ولی خیلی باحال بود خانمها از سنهای مختلف ورزش میکردن اهنگ محلی هم گذاشته بودن نمیدونم به چه زبونی بود ولی من حال کردم 

اونجا همه انقدرررر قشنگ میپوشن لختی پختی ادم خجالت میکشه اینجوری بره خب 😂💔

مگه نمیگی میخوای با حجاب باشی؟

خب سویشرت هم باسن رو نمیپوشونه ها!!!

اگه منظورت از پارک فضای بازه میگم 

بعد شال میپوشی یا مقنعه ؟

مگه نمیگی میخوای با حجاب باشی؟ خب سویشرت هم باسن رو نمیپوشونه ها!!! اگه منظورت از پارک فضای بازه م ...

نه بابا باحجاب چیه

پارک بانوانه ها

کلا پارک معمولیم باشه من با حجاب نمیگردم😂

موهامو میخوام گوجه ای کنم ولی نمیدونم چی بپوشم که در عین حال شیک و تو چشم باشه هم ساده

مثلا میبینی بعضی از این دخترای نوجوونو کم مونده لخت کنن خودشونو، کراپ باز و بادی و این چیزا

میگم میخوام یه فرقی لباسم با بچه های سر و گوش جنبیده ی کلاس داشته باشه متوجه میشی منظورمو؟ 🥲

با فرم مدرسه باید بریم فکرکنم که اونجا دربیاریم😂

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)